Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2011

Bόμβα Μιχελάκη: Η απογραφή του Γ.Αλογοσκούφη έχει αποδειχθεί καταστροφική!

«Εμφύλιο» στη ΝΔ προκάλεσε η δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι η απογραφή Αλογοσκούφη ήταν πράξη εξίσου «εγκληματική» με τις πρόσφατες δηλώσεις Πάγκαλου στην Κωνσταντινούπολη.
Κύκλοι του κ. Αλογοσκούφη απάντησαν ότι η απογραφή που έγινε στην ελληνική οικονομία, αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της ΝΔ και ότι την έκανε η Eurostat η οποία και την είχε ζητήσει από το 2002.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ....
σημείωσε με έμφαση, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ότι καταστροφική ήταν και η απογραφή του κ. Αλογοσκούφη, αν και υπερασπίστηκε την πολιτική των κυβερνήσεων του Κ. Καραμανλή, παραδεχόμενος όμως -όπως έχει κάνει επανειλημμένως και ο πρόεδρος του κόμματος Αντ. Σαμαράς- λάθη και παραλείψεις.
Η αντίδραση ήταν άμεση από το περιβάλλον του κ. Αλογοσκούφη, και συνεργάτες του έλεγαν ότι η απογραφή ήταν προεκλογική δέσμευση της ΝΔ
Οι δηλώσεις Μιχελάκη πάντως, επιβεβαιώνονται από το γεγονός ότι σε ολόκληρη απογραφή δε βρέθηκαν τα swaps με την Goldman Sachs, που πραγματοποιήθηκαν επί Σημίτη.
Το θέμα δεν θα μείνει εδώ, καθώς τα στοιχεία που μαζεύει ο Μεν. Δασκαλάκης για το μνημόνιο, εμπεριέχουν και μια ενδιαφέρουσα αποκαλυπτική πτυχή και για το θέμα της απογραφής!
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών