Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 09, 2011

Όλοι οι πολιτικοί άφησαν το σημάδι τους στην Ελλάδα, ο ΓΑΠ θα αφήσει λεκέ!

Από την ίδρυση της χώρας μας μέχρι και σήμερα έχουν περάσει αμέτρητοι πολιτικοί σε πολλά πόστα. Αμέτρητες και οι πολιτικές αποφάσεις, αποχρώσεις και ιδεολογίες, από τις πιο ήπιες μέχρι τις πιο ακραίες. Όλοι τους κάτι άφησαν πίσω τους. Ακόμη και οι χειρότεροι.
Μέχρι και η χρεοκοπία Τρικούπη, με τα υπέρογκα δάνεια που αυτός λάμβανε, μας άφησε έργα υποδομής που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούμε.
Μετά την....
πραξικοπηματική επιβολή του Μνημονίου από την κυβέρνηση Παπανδρέου, την επέλαση των νεοφιλελεύθερων όρνεων που δηλητηρίασαν με τα μέτρα-σοκ το σώμα της Ελλάδας και τώρα περιμένουν αργά και βασανιστικά να εκπνεύσει για να σκυλεύσουν τον νεκρό τί άλλο μπορεί να μείνει; 
Μόνο η αντίδραση και η αυτο-οργάνωση του κόσμου. Μόνο ότι δεν μπορεί να ελέγξει ένα αυταρχικό καθεστώς μόνο αυτό φοβάται. Γι’ αυτό εξαφανίζονται οι αντιφρονούντες, γι’αυτό φιμώνονται ιστολόγια, γι’ αυτό τις κινηματικές απόπειρες του λαού προσπαθούν να τις καπελώσουν ή να τις συντρίψουν με την ισχύ της εξουσίας.
Επιμένω ότι φοβούνται γιατί όπου βρεθούν κι όπου σταθούν ο κόσμος τους γιουχάρει και οδηγείται σε ανυπακοή αλλά όχι ευτυχώς τυφλή. Γιατί δεν μασάνε κουτόχορτο οι ιθαγενείς και δεν πιστεύουν στα δεκανίκια, όσο και να προωθούνται. Γιατί οι στυλοβάτες  πέφτουν μαζί με τις εφημερίδες και τα κανάλια τους. Όλο το σύστημά τους καταρρέει με πολύ θόρυβο μάλιστα κι αυτοί εθελοτυφλούν και σφυρίζουν αδιάφορα.
Είναι πλέον έκδηλη η κατάρρευση της κυβέρνησης και στους πιο “ κολλημένους” πρασινοφρουρούς! Μετά ιδιαίτερα από την χθεσινή …”φρουτοσαλάτα” που σέρβιραν οι βουλευτές στον υπουργό Οικονομικών επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά αυτό που έλεγαν πολλοί, ότι με την παρέλευση του φόβητρου της λίστας το πολιτικό ένστικτο της αυτοσυντήρησης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα τους στρέψει εναντίον της μνημονιακής πολιτικής ξεπουλήματος των πάντων. Όχι ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι οι “ άγιοι” που ξαφνικά στενοχωρήθηκαν για τον λαό.
Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ο Παπανδρέου βλέπει ότι αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς του βγαίνουν. Δεν νοιάζεται για την Ελλάδα αυτό είναι σίγουρο. Ήρθε ανέλαβε την εξουσία και την εκχώρησε αλλού για να είναι εντολοδόχος, αλλά δεν αποδείχθηκε και τόσο ικανός ούτε γι’ αυτό. Φοβάται ότι η βόμβα της χρεοκοπίας θα σκάσει στα χέρια του και θα φύγει κι αυτός με ελικόπτερο όπως τόσοι και τόσοι δικτάτορες και σοσιαλιστές… Δεν θα κλάψει για τους Έλληνες, αλλά με μια χρεοκοπία στο βιογραφικό του δύσκολα θα γίνει γ.γ. του ΟΗΕ όπως διακαώς επιθυμεί.
Η πολιτική του μοίρα φαίνεται πλέον προδιαγεγραμμένη και μη αναστρέψιμη. Θα είναι ένας άσχημος λεκές στην ελληνική ιστορία

2 σχόλια:

  1. Ξερεις τι ειναι να εισαι ξενος, να αισθανεσαι ξενος, να μην συμμετεχεις στον πολιτισμο και την ψυχη ενος λαου,να τον βριζεις γιατι σου είναι ξένος και απο πανω να πρεπει να εφαρμοσεις και ενα ξενο σχεδιο σωτηριας;
    Ο ΓΑΠ ειναι τοσο μισητος αυτη τη στιγμη για τον ελληνικο λαο και ξενος οσο και οι Γλυξμπουργκ....
    Ειναι να τον λυπάσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΣΗ, ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών