Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 22, 2011

Νέο Κόσσοβο βλέπει η Κλίντον στη Λιβύη...

 Υπέροχα....Πάμε για απόσχιση, δολοφονίες, εμπόριο οργάνων και ναρκωτικών και διάφορα άλλα επιτεύγμα σε στυλ Θάτσι, με το "άλλοθι" της προάσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων

Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, ζήτησε σήμερα να επιδειχτεί ανοχή όσον αφορά τα αποτελέσματα της εκστρατείας του ΝΑΤΟ στη Λιβύη και την συνέκρινε με εκείνη του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο το 1999."Έχουμε αναλάβει δράση για σχετικά μικρό διάστημα ακόμα. Σας καλώ να θυμηθείτε ότι οι ΗΠΑ και οι εταίροι τους βομβάρδιζαν στόχους στη Σερβία επί 78 ημέρες", τόνισε η κ. Κλίντον μιλώντας στον Τύπο.
Η κ. Κλίντον υπενθύμισε ότι η επιτυχία του ΝΑΤΟ στον πόλεμο στη Σερβία το 1999 είχε "θαμπώσει" γιατί εξακολουθούσε να παραμένει στην εξουσία ο Μιλόσεβιτς, ο οποίος τελικά πολύ αργότερα οδηγήθηκε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία.
Ερωτηθείσα για... τον αποκλεισμό της πόλης Μιζουράτα στη Λιβύη, η επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας μίλησε για "απανθρωπιά" και έκρινε ότι το καθεστώς του Καντάφι έχει επιδοθεί "σε κατάπτυστες δραστηριότητες που πλήττουν άμεσα αθώους πολίτες". "Αλλά οι μαχητές της αντιπολίτευσης, όλοι οι εξεγερμένοι αντέχουν", είπε προσθέτοντας ότι αυτό οφείλεται εν μέρει και στην υποστήριξη του ΝΑΤΟ.
Τέλος η κ. Κλίντον αναφέρθηκε, χωρίς να τις ασπασθεί πλήρως, στις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι δυνάμεις του Καντάφι χρησιμοποιούν βόμβες διασποράς κατά του πληθυσμού.
Η μη κυβερνητική οργάνωση Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατάγγειλε τη χρήση βομβών διασποράς από τις δυνάμεις του Καντάφι κάτι που απορρίφθηκε ως ψευδές από την Τρίπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών