Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 06, 2011

ΤΑ «ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ




Αγαπητοί φίλοι,

Για μια ακόμη φορά η γνωστή τρομοκρατική ομάδα των ΜΜΕ «Λαμόγια της Δημοσιογραφίας» χτύπησαν το χώρο του Στρατού. Όσο και αν φαίνεται περίεργο τα όπλα που χρησιμοποίησαν αυτή τη φορά ήταν κρουασάν και γάλατα. Στην προκήρυξή τους που δημοσιεύεται στην «Καθημερινή» της 2-Απρ-2011 και την υπογράφει εξ ονόματος της ομάδας κάποιος Κωνσταντίνος Ζούλας κατηγορείται, σύμφωνα με τη διατύπωση, ένας... ανεκδιήγητος «μονιμάς» που μάζευε κάθε μέρα τα περισσευούμενα κρουασάν για να τα πουλήσει έξω καθώς και ένας άλλος που έπαιρνε τα γάλατα για να τα πάει σπίτι του.

Και σύμφωνα με... την προσφιλή μέθοδο όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων να κρίνουν «εξ’ όνυχος τον λέοντα», ο συντάκτης της προκήρυξης χαρακτηρίζει τον Στρατό ως τη χειρότερη εκδοχή του Δημοσίου τα δε στελέχη, όπως λέει, μη έχοντας τίποτα παραγωγικό να κάνουν χαζεύουν ολημερίς στην τηλεόραση, κουτσομπολεύουν και ποδοσφαιροφιλοσοφούν και σκαρφίζονται τρόπους για να αυξήσουν τις αποδοχές τους. Και για να σπάσουν τη μονοτονία τους, δίνουν και εντολές στους φαντάρους που «υπάρχουν» απλώς για τα θελήματά τους.

Καταλήγοντας η προκήρυξη αναφέρει ότι σήμερα που όλοι καλούμαστε να προσαρμοστούμε σε μια νέα εποχή, η παρωδία που λέγεται ελληνικό στράτευμα πρέπει άμεσα να αλλάξει και όλοι αυτοί οι αργόμισθοι που υπηρετούν να αναλάβουν τον καθαρισμό και τη προστασία των δασών ή τη βελτίωση της εικόνας των πόλεων…

Σεβόμενος τις απαγορευτικές διατάξεις του νόμου «περί τρομοκρατίας» δεν θα αναφερθώ σε άλλες λεπτομέρειες της προκήρυξης αλλά θα περιορισθώ σε ορισμένα σχόλια.

Εξ όσων γνωρίζω ο συντάκτης της προκήρυξης «παιδί του μπαμπά του» είναι από εκείνες τις περιπτώσεις τέκνων επωνύμων που δεν είχαν καμία επαφή με τον στρατό και που χρησιμοποιούσαν τις γνωριμίες τους για να λουφάρουν και να την κοπανήσουν. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που έκαναν τα πάντα για να βολευτούν προσφέροντας μηδαμινές υπηρεσίες στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας και την ελληνική τηλεόραση, αμειβόμενοι με υπέρογκα ποσά. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που στο όνομα της «κονόμας» σιωπούσαν όταν έβλεπαν τους κολλητούς τους της εξουσίας να στήνουν το μεγάλο πάρτυ και φαγοπότι στο οποίο όλοι αυτοί ήσαν προσκεκλημένοι και κατείχαν εξέχουσα θέση.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα εκείνοι που συνέβαλαν στη χρεοκοπία της χώρας να μας το παίζουν πατριώτες από τη μια και από την άλλη με λιβελογραφήματα να προσπαθούν να γκρεμίσουν ότι εξακολουθεί να στέκεται όρθιο όπως είναι ο Στρατός.

Θα πρότεινα στον συντάκτη της προκήρυξης και σε όσους κρύβονται από πίσω του να κοιμηθούν μια νύχτα σε ένα παγωμένο φυλάκιο στον Έβρο, να πετάξουν με ένα μαχητικό και να ζήσουν το ρίσκο μιας αναχαίτισης, να μπουν σε ένα υποβρύχιο και να αισθανθούν το στέγνωμα του λαιμού και το βάρος της αναπνοής τους κάτω από τη θάλασσα, να αποτολμήσουν να πέσουν με αλεξίπτωτο, να πάρουν μέρος σε μία ομάδα άρσης ναρκοπεδίου και μετά να μας μιλήσουν για παρωδία που λέγεται ελληνικό στράτευμα, για αργόμισθους «μονιμάδες» και για στρατό που αποτελεί τη χειρότερη μορφή Δημοσίου. Ντροπή.

Τέλος θα πρότεινα στον Πατέρα Ζούλα να ζητήσει συγγνώμη από τις στήλες της «Καθημερινής» για τα αίσχη του γιού του. Στον ίδιο το συντάκτη της προκήρυξης να κάνει χαρακίρι για να εξιλεωθεί στα μάτια όχι του Στρατού και των Στελεχών του αλλά στα μάτια όλου του ελληνικού λαού που σε όλες τις δημοσκοπήσεις, προς απογοήτευση του ιδίου και των ομοίων του, τοποθετεί τις Ένοπλες Δυνάμεις στο υψηλότερο σημείο των προτιμήσεών του και δηλώνει ότι τις εμπιστεύεται απόλυτα.

Είναι εκτιμώ καιρός να δούμε κοινές αντιδράσεις από το ΓΕΣ την Ένωση Αποστράτων και τις Οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέχρις Εδώ.

Στέλιος Καστραντάς
Αντγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών