Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 07, 2011

Ο Ζώης και τα …ζώα (της πολιτικής των υπονόμων)


http://zois.parliament.gr/images/bio.jpgΟ Χρήστος Ζώης ήταν από τους πρωτεργάτες του “όχι” στο μνημόνιο. Η δήλωση του μάλιστα “Όποιος πληρώνει μόνος του τους λογαριασμούς του πολιτικού του γραφείου, δεν μπορεί να ψηφίσει ΝΑΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας”, έμελλε να δώσει το στίγμα του προφίλ όλων των προθύμων αλλά και των αντιστεκόμενων.
Άλλωστε όπως είχε πει και ο Κακαουνάκης σε μία από τις τελευταίες του εμφανίσεις στο δελτίο του “Alpha”, οι πολιτικοί παίρνουν μίζες από τα δάνεια που υπογράφουν. Αυτό δεν το διέψευσε ποτέ κανείς. Όπως βέβαια και τα ΜΜ”Ε” ....
προτάσσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα, ως οφείλουν, αφού δεν είναι μη κερδοσκοπικά ιδρύματα. Μπορεί λοιπόν όλες αυτές οι συμφωνίες να γίνονται στο ημίφως ή να επέρχονται εμμέσως όπως είδαμε και στην περίπτωση της Siemens, δεν παύουν όμως να δημιουργούν ένα ισχυρό πλέγμα διαπλοκής με χορό εκατομυρίων που κρατούν δέσμια τόσο τα ζημιογόνα ΜΜ”Ε” όσο και τους ασθμαίνοντες για επανεκλογή πολιτικούς.
Όπως η Siemens λοιπόν μοίραζε εκατομύρια μέσω της εταιρείας δημοσίων σχέσεων που -ολως τυχαίως- αναλάμβανε και προώθηση πολιτικών, έτσι και η έλευση του ΔΝΤ προλειάνθηκε με μία προσεκτική επικοινωνιακή στρατηγική. Θυμηθείτε την απουσία αναφοράς από όλα τα ΜΜ”Ε” του παρελθόντος του ΔΝΤ. Θυμηθείτε τις αγιογραφίες του ΓΑΠ και του Παπακωνσταντίνου, τις εκτενείς αναφορές στο “σωτήριο μνημόνιο” επί βδομάδες πριν την υπογραφή του και ως εκ θαύματος, την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στους όρους του μνημονίου αφού υπογράφηκε.
Επειδή έχουμε μάθει να μιλάμε με στοιχεία, δεν θα πούμε ότι κάποιοι πολιτικοί πήραν μίζες για να υπερψηφίσουν. Η υπερπροβολή και οι αγιογραφίες όμως αυτών που ψήφισαν “ναι” από τα ίδια ΜΜ”Ε” – κονσομασιόν του ΔΝΤ, μπορεί να γεννούν εύλογες υποψίες για “αντιπραγμάτευση” όπως λέγεται εμπορικά.
Το ίδιο και η εξόντωση όσων πρωτοστάτησαν στο “Όχι”. Μετά την εξαφάνιση του Καμμένου από τα μεγάλα ΜΜ”Ε”, βλέπουμε ότι ήρθε η ώρα και του Ζώη με τον γνωστό βδελυρό τρόπο της παραπολιτικής “διαρροής”. Όχι, δεν έχουν να του καταλογήσουν κάποια ατασθαλία. Του χρεώνουν… εσωκομματική αντιπολίτευση! Ποιού; Του Ζώη, που ότι έχει να πει αν μη τι άλλο το λέει ευθέως. Του Ζώη που δικαιώθηκε υπερθεματίζοντας τις πολιτικές επιλογές Σαμαρά και υπερασπίζοντας τες.
Ποιοί το κάνουν; Μα οι γνωστές διαδικτυακές και μη βουβουζέλες του ΔΝΤ, αυτοί που παρουσίαζαν ως “ανωριμότητα και ανευθυνότητα” την καταψήφιση του μνημονίου από τη ΝΔ και τώρα τρέχουν να κρυφτούν.
Όπως και κάποια “κουνάβια” εντός ΝΔ που φημίζονται για τις σχέσεις τους με τον επικοινωνιακό υπόκοσμο. Αυτούς που φιγουράρουν συχνά – πυκνά σε sites και blogs Καρχιμακικού χαρακτήρα για να έχουν ασυλία. Ξεχνούν όμως ότι “ασυλία” χρειάζονται αυτοί που έχουν σκελετούς στην ντουλάπα και όχι τα παλικάρια. Όπως επίσης ότι οι ψηφοφόροι ιδιαίτερα στην περιφέρεια θα ψηφίζουν Ζώηδες και όχι Ζώα και δη σοβαροφανή τρωκτικά υπογείων διαδρομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών