Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011

H Λαϊκή τράπεζα Αυστραλίας θα μετονομαστεί σε Beirut Hellenic Bank


http://web-release.info/wp-content/uploads/2011/02/bob.jpgH Λαϊκή τράπεζα Αυστραλίας, η οποία πρόσφατα πέρασε στον έλεγχο της μεγαλύτερης τράπεζας του Λιβάνου "Bank of Beirut", αλλάζει όνομα.

Από την Τετάρτη 27 Απριλίου θα λέγεται Beirut Hellenic Bank.

"Για τον Ελληνισμό και το ευρύτερο κοινό, η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί την έναρξη νέας ανοδικής πορείας, με ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα", δήλωσε ο νέος γενικός διευθυντής της, Τζέϊμς Γουακίμ που υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, τα πιο ανταγωνιστικά επιτόκια, διάθεση περισσότερων κεφαλαίων, περισσότερα υποκαταστήματα και περισσότερο προσωπικό.

Όπως ανακοινώθηκε, η συμφωνία πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της Laiki Bank Australia Ltd, στην Bank of Beirut, έγινε έναντι 104 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Marfin Λαϊκή θα παραμείνει ως μειοψηφικός μέτοχος στη Laiki Bank Australia Ltd, τουλάχιστον έως το Φεβρουάριο του 2013. Μετά την ημερομηνία αυτή, η ΜΡΒ θα έχει το δικαίωμα να πωλήσει το υπόλοιπο ποσοστό συμμετοχής της στην Bank of Beirut.

Η Laiki Bank Australia Ltd, συνεστήθη το 2001 και από τότε λειτούργησε στην Αυστραλία προσφέροντας τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα.

"Θα δυναμώσουμε τις σχέσεις μας με τον Ελληνισμό, αλλά θέλουμε να γίνουμε και η κορυφαία πολυπολιτιστική τράπεζα της Αυστραλίας" είπε ο κ. Γουακίμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών