Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 18, 2011

Έσβησε σελίδα με πρόβλεψη για την μετανάστευση λόγω κλιματικής αλλαγής από το site του ο ΟΗΕ!!!


"50 εκ μετανάστες λόγω κλιματικής αλλαγής μέχρι το 2010" έλεγε η πρόγνωση του ΟΗΕ το 2005 (Unep). Εκτότε ξεχάστηκε μέχρι που πριν λίγες μέρες κάποιος δημοσιογράφος αναρωτήθηκε: "Που είναι τα 50 εκ μεταναστών;". Τότε ο ΟΗΕ έκανε το αδιανόητο:
Έσβησε την πρόβλεψη από τη σελίδα του στο ιντερνετ!!! Τόσο απλά και νόμιζε ότι καθάρισε... έλα όμως που τους πήραν πρέφα και έγιναν ρόμπα

Στις 11 Απριλίου ο Gavin Atkins του Asian Correspondent αναρωτήθηκε σε ένα άρθρο που πήγαν οι μετανάστες λόγω της κλιματικής αλλαγής για τους οποίους μιλούσε ο ΟΗΕ το 2005. Δημοσίευσε τον χάρτη που είχε δημοσιεύσει τότε ο ΟΗΕ (φώτο αριστερά και σε μεγάλη ανάλυση εδώ) και σύγκρινε τους πληθυσμούς πριν το 2005 και σήμερα, μετά την "έξοδο" λόγω κλιματικής αλλαγής που είχε προβλέψει ο ΟΗΕ. Φυσικά παρατήρησε ότι όχι μόνο ο κόσμος δεν είχε μειωθεί στις περιοχές που έλεγε ο ΟΗΕ αλλά αντίθετα είχε αυξηθεί!
Βρήκε πχ τα εξής στοιχεία:

Μπαχάμες:
Το 2010 ο πληθυσμός ήταν 353,658 άτομα αυξημένος κατά 50,047 σε σχέση με την απογραφή του 2010.
Σάντα Λουσία:
Αύξηση πληθυσμού 5% την περασμένη
Σευχέλλες:
Πληθυσμός το 2002, 81755 άτομα
Πληθυσμός το 2010, 88311
Νησιά Σολομόντα:
Το 2010 πληθυσμός 500.000 κατοίκους... αύξηση 100.000 την τελευταία .
Οι πόλεις της Κίνας Shenzzen, Dongguan, Foshan, Zhuhai, Puning και Jinjiang
Τα τελευταία χρόνια έχουν σκαρφαλώσει στην κορυφή των πόλεων με τη μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού στην Κίνα.
Μόλις πήραν το θέμα μεγάλα ΜΜΕ και το πρόβαλαν Investor News, American Spectator, εφημερίδες της Αυστραλίας και Fox News ο ΟΗΕ έκανε ότι θα έκανε ο κάθε κουτοπόνηρος:

Έσβησε τη σελίδα
http://maps.grida.no/go/

Έλα όμως που υπάρχει και η Google cache και η σελίδα φαίνεται ακόμα εδώ.:
Φυσικά αν κάνεις μια πατάτα ακολουθούν και άλλες... έτσι ερωτώμενος ο ΟΗΕ από το Spiegel απάντησε ότι έσβησαν τη σελίδα γιατί δεν ήταν δικιά τους πρόβλεψη αλλά ήταν πρόβλεψη κάποιου καθηγητή που απλά φιλοξένησαν στην ιστοσελίδα τους όπου ούτως ή άλλως ο καθένας μπορούσε να ανεβάζει χάρτες... υποστήριξαν δηλ. πως η συγκεκριμένη σελίδα τους ήταν ένας ιστοχώρος σαν "βιβλιοθήκη"...

Για κακή τους τύχη αποδείχθηκε όμως ότι ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2008 είχε χρησιμοποιήσει σε ομιλία του, για τις "Πλέον απειλούμενες χώρες από την κλιματική αλλαγή", την συγκεκριμένη "εργασία" και μάλιστα έκανε λόγο για 50 έως 200 εκ μετανάστες λόγω κλιματικής αλλαγής μέχρι το 2010 (η ομιλία του εδώ)

Η συγκεκριμένη εργασία που χρησιμοποιήθηκε σαν βάση, τι βάση δηλ. που ουσιαστικά είναι αντιγραφή, έγινε από τον γνωστό θιασώτη της κλιματικής αλλαγής, καθηγητή στο παν/μιο της Οξφόρδης, Norman Myers και την παρουσίασε σε συνέδριο για το κλίμα στην Πράγα το 2005, προβλέποντας 50 εκ μετανάστες μέχρι το 2010.

Ο εν λόγω καθηγητής αλλά και άλλοι του είδους του κατηγορούνται σαν μπακάληδες από συναδέλφους τους μιας που τους προσάπτουν ότι απλά παίρνουν τις προβλέψεις του καιρού για τα επόμενα χρόνια βρίσκουν τις περιοχές που πρόκειται να πλημμυρίσουν και υπολογίζουν τον αριθμό των προσφύγων...

Η αλλαγή του κλίματος όμως είναι απρόβλεπτη και ακόμα πιο απρόβλεπτος είναι ο άνθρωπος που δεν εγκαταλείπει εύκολα την εστία του. Αν μελετήσει κανείς τη συμπεριφορά του ανθρώπου θα δεί ότι σε ελάχιστες περιπτώσεις οι άνθρωποι, μετά από οικολογικές καταστροφές, πολέμους ή φτώχεια, βγαίνουν έξω από τα σύνορα των χωρών τους. Κλασικό παράδειγμα οι άνθρωποι στην Ιαπωνία που επέστρεψαν και άρχισαν να ανοικοδομούν τις κατεστραμένες, από το τσουνάμι, περιοχές παρόλο που ξέρουν ότι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.

Το πόσο δύσκολο είναι να γίνουν προβλέψεις για το κλίμα δείχνει η εξαφανισμένη έκθεση του ΟΗΕ και με ένα άλλο παράδειγμα. Αναφέρει ότι η πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά, όπου γίνονται οι γνωστές διαδηλώσεις εναντίον του δικτάτορα της χώρας, "θα ξεμείνει πιθανώς από νερό το 2010". Η πρόβλεψη φυσικά δεν επαληθεύθηκε και το 2010 έντυπα της χώρας ("The Siesat Daily") ανέφεραν σαν πιθανή ημερομηνία το 2017... εννοείται ότι η αύξηση του πληθυσμού από 585.000 άτομα το 2004 σε 2,3 εκ το 2010 σε καμία περίπτωση δεν υποδηλώνει την "μαζική έξοδο λόγω έλλειψης νερού" που προέβλεπε η έκθεση του ΟΗΕ.

Παρά την παταγώδη όμως αποτυχία τους τέτοιες εκθέσεις βλέπουν συχνά το φως της δημοσιότητας και παίρνουν έκταση, λόγω του ότι υπογράφονται από καθηγητές μεγάλων αμερικάνικων παν/μίων που θεωρούνται a priori αξιόπιστοι λόγω της θέσης τους. Έτσι πρόσφατα άλλη μια τέτοια έκθεση είδε το φώς της δημοσιότητας, σε αμερικάνικο επιστημονικό συνέδριο και προβλέπει 50 εκ μετανάστες λόγω της κλιματικής αλλαγής μέχρι το 2020. Είναι της Cristina Tirado του UCLA... οπότε ο αδαής βλέπει UCLA και ψαρώνει...

Έτσι λοιπόν δημιουργείται το κλίμα και καλλιεργείται ο φόβος της κλιματικής αλλαγής προκειμένου να τα κονομήσουν κάποιοι με την πράσινη ανάπτυξη... και μπορεί να υπάρχει ο κίνδυνος της κλιματικής αλλαγής αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει το μέγεθος που θέλουν να δώσουν κάποιοι.

http://www.spiegel.de

http://wattsupwiththat.com
από το πάντα σε εγρήγορση ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών