Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 18, 2011

Ελλάδα παντού... Μέχρι και στην Τασμανία

Η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος και άλλα πανέμορφα ελληνικά νησιά μετακόμισαν στην …Αυστραλία, αφού τα φημισμένα ονόματά τους έχουν δοθεί σε …ξενοδοχεία της πιο κοσμικής και τουριστικής περιοχής της Αυστραλίας, την Χρυσή Ακτή (Gold Coast) της πολιτείας του Κουίνσλαντ.

Και τα ονόματα των πιο γνωστών βουνών της Ελλάδας Όλυμπος, Παρνασσός κ.α. έχουν δοθεί στα βουνά του μεγαλύτερου νησιού της χώρας.

Η Χρυσή Ακτή συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο, κυρίως λόγω...
του ζεστού κλίματος, της θαυμάσιας θάλασσας, των εξαιρετικών υποδομών αλλά και των θεματικών πάρκων της.

Στα θεματικά αυτά πάρκα αναμένεται τώρα να προστεθεί άλλο ένα, που θα είναι το μεγαλύτερο στην περιοχή της Ασίας και της Ωκεανίας, συνολικής δαπάνης ,6 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Θα κατασκευαστεί από την εταιρία Azzura Pacific Resort, θα έχει μεσογειακό χρώμα και αρχιτεκτονικά θα δανεισθεί ελληνικά, ιταλικά, ισπανικά και τουρκικά στοιχεία.

Το πάρκο θα κτιστεί σε παραθαλάσσια περιοχή, όπου θα δημιουργηθεί ένα τεχνητό νησί για παιδιά κι άλλο ένα τεχνητό νησί που θα θυμίζει και θα λέγεται Σαντορίνη!

"Θα προσφέρουμε ότι καλύτερο διαθέτει η Μεσόγειος. Σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, μουσεία και παραλίες", δήλωσε ο επικεφαλής του έργου Ρενάτο Φραντσετσέλι.

Στην ίδια περιοχή δραστηριοποιούνται με επιτυχία και αρκετοί ομογενείς επιχειρηματίες. Πολλοί απ’ αυτούς διαθέτουν ξενοδοχεία που τους έχουν δώσει ελληνικά ονόματα.

Κι αν στη Χρυσή Ακτή δίνουν σε ξενοδοχεία ονόματα ελληνικών νησιών στην Τασμάνια τα πιο ψηλά βουνά της έχουν ονόματα ελληνικών βουνών . Όσσα, Όλυμπος, Κίσαβος, Παρνασσός κ.ά. Τα έδωσε ένας Άγγλος περιηγητής, λάτρης της αρχαίας Ελλάδας, όταν επισκέφτηκε, πριν από δύο και πλέον αιώνες το νησί.

Χωρίς αμφιβολία, η Τασμανία είναι ένας από τους τελευταίους παραδείσους που υπάρχουν στη γη. Μια ζωντανή όαση στα νότια της αυστραλιανής γης, στο νοτιότερο μέρος και πιο κοντά στο νότιο πόλο. Με τεράστια προστατευόμενα πάρκα (κάποιες περιοχές είναι πλέον κομμάτια της παγκόσμιας κληρονομιάς), πυκνά δάση και λευκές παραλίες. Με τεράστια παραγωγή μήλων και άλλων φρούτων. Με εκπληκτικά κρασιά και απίθανα θαλασσινά! Και με «ελληνικά βουνά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών