Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 03, 2011

ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ και ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΓΕΡΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ...!!!

ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ... «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ», ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ –συν τοις άλλοις- και ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΤΟΥ «ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ, Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ...!!!
Η μεγάλη "πρεμούρα" και "φαγούρα" του Καρατζαφέρη να παραληφθούν εδώ και τώρα τα γερμένα Γερμανικά Υποβρύχια με επισκέψεις στον τότε ΥΠ.ΕΘ.Α. Βαγγέλη Μειμαράκη και με παροτρύνσεις (κατόπιν ερωτήσεων Πλευρη-Άδωνι), να παραληφθούν ακόμη και τα...βλήματα, πρίν ακόμη παραληφθεί το υποβρύχιο από το οποίον θα εκτοξευόντουσαν, έχει φανερές και σκοτεινές πλευρές.
Σκοτεινές είναι η εκδούλευση που ήθελε να πουλήσει στούς Γερμανούς, ότι να, με δικές μου πιέσεις ο Μειμαράκης θα παραλάβει τα γερμένα Υποβρυχιά σας...!Πάντα προσφέρει τις καλές του υπηρεσίες, ακόμη και ως αυτόκλητος μεσίτης, μόλις
μυρισθεί πεκούνια…Είναι αυτό πού και ο ίδιος συνηθίζει να λέει:«Το…κάτι τι»
Σε αυτά όπως λέει και η αγορά είναι ο πρωτος… «πορτοφολάς» του Πατριωτισμού…Έ, από εκεί και πέρα... καταλαβαίνετε, ότι..."ήθελε προκύψει"...!!!Άλλωστε τι άλλες αποδείξεις χρειάζονται, όταν στις 18-3-2010 μαζί με το ΠΑΣΟΚ ό Καρατζαφέρης ψήφισε την παραλαβή του "πλωτού φέρετρου", στό... όνομα του Ζητωπατριώτη.;;;Φανερή πλευρά είναι να εξασφαλίσει την εύνοια του Υπουργού και της τότε Ρηγίλλης γιά να μην ψηφίσουν την άρση της ασυλίας του "περίεργου" Βουλευτή του, Κ.Αιβαλιώτη κατηγορούμενου από τον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνων, ως "Αστράτευτου Διαρκείας", αφού επί μία δεκαετία εξαπατούσε τις Στρατιωτικές Αρχές --με πλαστά έγγραφα ότι είναι δήθεν υπάλληλος της Ευρωβουλής-- προκειμένου να αποφύγει την στράτευσή του.!
Δεν το επέτυχε με τον Μειμαράκη, το επέτυχε με τον αλήστου μνήμης ανεκδιήγητο Σιούφα, ο οποίος με την συνδρομή του Τραγάκη και αφου εκμεταλλεύθηκαν την απουσία του Καραμανλή στο Εξωτερικό, "οργίασαν" και έπεισαν τους Βουλευτές της Ν.Δ. να μην ψηφίσουν την άρση ασυλίας του Αιβαλιώτη και έτσι την... γλίτωσε ο "περίεργος" αυτός Βουλευτής...!!!Όμως η υπόθεση βρίσκεται "καθ' οδόν" σε νέα διερεύνηση, αφού η πλαστότητα των
εγγράφων είναι προ οφθαλμών πλέον.
Γιά αυτό έχουν πυκνώσει τον τελευταίο μήνα οι επισκέψεις του Καρατζαφέρη στο ΥΠ.ΕΞ
και τα «σούρτα φέρτα» με στον Δρούτσα.!!!

Απο μέρα σε μέρα σκάει μύτη το σκάνδαλο του Αστράτευτου και "περίεργου" Αιβαλιώτη... 



http://politikosafari.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών