Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 21, 2011

Τα κακώς κείμενα.....



«Ω ξείν αγγέλειν Ευρωπαίοις ότι τήδε χρεωκοπήμεθα τοις κείνων Μνημονιοίς πειθόμενοι….»
Πρώτη φορά που Πρωθυπουργός καλεί συνεχώς το.... λαό σε Εθνική Συστράτευση ενώ έχει-κατά τους ισχυρισμούς του- το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας με το μέρος του…
Aναπολώ τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας που η Κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι δεν απαιτείται κανένα νέο μέτρο…..
Και μου καρφώνεται η απορία: Γιατί ο κ. Καρατζαφέρης θέλει Εθνική Συνεννόηση αφού το Μνημόνιο που ψήφισε απέτυχε…;Τι τον κάνει να πιστεύει ότι θα πετύχει το Νέο Μνημόνιο….;
Τυχαία η μέρα της αποφυλάκισης του Δομήνικου συνέπεσε με την ημέρα παραίτησης από το τιμόνι του Δ.Ν.Τ.;
Δεν μας αρέσουν οι συνομωσίες αλλά επειδή ξέρουμε πως σκέφτονται, τα μελλοντικά Wikileaks μπορεί να μας πληροφορήσουν για την επιχείρηση «Στρός και π….ος» που είχε την ίδια επιτυχία με την επιχείρηση «Σόκ και Δέος»
Η Κριστίν Λαγκάρτ καθαρόαιμο άτι για τη κούρσα διαδοχής στο Δ.Ν.Τ. μας προειδοποιεί από τώρα αυστηρά….Είναι η ίδια που δήλωνε πρίν τη κατάρευση της LEHMAN BROTHERS ότι ουσιαστικά οι Υπουργοί Οικονομικών βλέπανε το τσουνάμι να έρχεται και συζητούσανε τι μαγιώ θα φορέσουνε….Καταλαβαίνετε τώρα….Γιατί η Lehman σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι το τσουνάμι στον Ειρηνικό σε σχέση με τη Fukoshima…. Το πρώτο είχε σεισμό τεράστιο και τσουνάμι με ανυπολόγιστες καταστροφές ,αλλά το δεύτερο επιφυλάσσει και το κίνδυνο πυρηνικού ατυχήματος…..
Ο κ. Σαμαράς παρακαλείται να μην κωδικοποιεί με ονόματα τις «προεκλογικές» του ομιλίες στιγματίζοντάς τες ως Αντιμνημονιακές αφού θα σεβαστεί την υπογραφή της Κυβέρνησης…..Ντε λα Ρουά είχε η Αργεντινή δεν χρειάζεται και η Ελλάδα…..
από pikri-sokolata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών