Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2011

Σχέδιο «Μάρσαλ» από Ομπάμα με εγγυήσεις FED ύψους 30 δισ. δολ. για επενδύσεις στην Ελλάδα

Ξεπουλήστε όλα αμερικανοτσολιάδες....Ξεφτιλισμένοι...
Η αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα FED προτίθεται να δώσει εγγυήσεις ύψους 30 δισ. δολαρίων σε Αμερικανικές τράπεζες- επενδυτές, ώστε να προχωρήσουν σε επενδύσεις, οι οποίες αφορούν σε λιμάνια και αξιοποίηση μεγάλων εκτάσεων γης στην Ελλάδα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newscode.gr.
Η ανακοίνωση προβλέπεται να υπάρξει μόλις ανακοινωθεί από την Αθήνα το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων δηλαδή μέχρι την Παρασκευή.
Με λίγα λόγια η FED φέρεται να...
αναλαμβάνει εγγυητικό ρόλο σε ότι έχει να κάνει με αμερικανικές επενδύσεις, οι οποίες αφορούν αποκρατικοποιήσεις στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες και αξιόπιστες πηγές του newscode.gr οι εγγυήσεις της FED και το θέμα των αποκρατικοποιήσεων αποτέλεσαν το βασικότερο αντικείμενο συζήτησης κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, με τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.
Μάλιστα είχε εκδώσει ανακοίνωση ο Λευκός Οίκος, σύμφωνα με την οποία ο Αμερικανός πρόεδρος καθιστούσε δηλωτική την ικανοποίησή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό για το «φιλόδοξο» οικονομικό πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο newscode.gr η πρόσφατη τοποθέτηση του Αμερικανού Προέδρου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ευρώπη και στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της G8 στο Παρίσι, με την οποία στήριζε τις προσπάθειες της Ελλάδας για την οικονομική ανασυγκρότηση , συνδέεται άμεσα με την προοπτική εγγυήσεων της FED σε Αμερικανικές τράπεζες και επενδυτές.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών