Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 02, 2011

Oι αντιδράσεις του Αραβικού Συνδέσμου για τον θάνατο του Μπιν Λάντεν

Ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα δήλωσε ότι τα μέλη του Συνδέσμου ασπάζονται «μια ενιαία θέση κατά της τρομοκρατίας» και ζήτησε την αύξηση των προσπαθειών όλων για την πάταξη της τρομοκρατίας.
Οι Αραβικές χώρες «δεν υποστηρίζουν την Αλ Κάιντα ούτε και οποιαδήποτε μορφή βίας κατά πολιτών», επισήμανε ο κ. Μούσα σε ανακοίνωσή του σχετικά με την αναγγελία του θανάτου του επικεφαλής της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Από τη Βηρυτό ο....
ασκών χρέη πρωθυπουργού του Λιβάνου, Σαάντ Χαρίρι χαρακτήρισε σήμερα τον Μπιν Λάντεν «μελανό σημείο» στην ιστορία του Ισλάμ επειδή τοποθέτησε την θρησκεία «σε εχθρική θέση» έναντι άλλων πολιτισμών και πίστεων.
«Η ζημιά που προκλήθηκε από τον Μπίν Λάντεν και τους οπαδούς του στην εικόνα του Ισλάμ και στην αραβική υπόθεση δείχνει άτομα που είναι εχθροί των Μουσουλμάνων και των Αράβων σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο κ. Χαρίρι.
«Η ιστορία του Ισλάμ και ο εθνικισμός μας δεν θα συγχωρέσουν ποτέ αυτόν τον άνθρωπο που αποτελεί ένα μελανό σημείο εδώ και δύο δεκαετίες, που ενέπνευσε στους νέους τις ιδέες της τρομοκρατίας, του θανάτου και της καταστροφής», επισήμανε ο κ. Χαρίρι.
Ο πρώην πρόεδρος του Πακιστάν Περβέζ Μουσάραφ χαρακτήρισε «θετικό βήμα» την αναγγελία του θανάτου του Μπιν Λάντεν, αν και κατέκρινε τις ΗΠΑ γιατί επιχείρησαν εντός των πακιστανικών συνόρων χωρίς άδεια.
Χαρακτήρισε το θάνατό του νίκη του πακιστανικού λαού αλλά επισήμανε ότι θα επικρατήσει μια κάποια αστάθεια λόγω των αντιποίνων που θα ακολουθήσουν από την Αλ Κάιντα.
«Είναι ένα θετικό βήμα που θα έχει μακρόχρονα θετική εξέλιξη. Σήμερα κερδίσαμε μια μάχη αλλά ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται», δήλωσε ο κ. Μουσάραφ από το Ντουμπάι, όπου διαμένει μετά την αποχώρησή του από το Πακιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών