Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 30, 2011

Επιχείρηση προβοκάτσιας και πάλι! Τα ΜΜΕ καλύπτουν τους κουκουλοφλώρους αναρχοκομμουνιστές


ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ! ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. 

Για άλλη μία φορά η Βουλή και οι δημοσιογράφοι γίνονται φερέφωνα του indymedia. Για άλλη μία φορά το παρακράτος πράττει την θέληση του κράτους και φροντίζει να στήσει αυτό την προβοκάτσια. Στα χθεσινά επισόδεια, λοιπόν, κάτι αντίστοιχο έγινε με κάποιους που, όπως φαίνεται, είναι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ. Το indymedia μετέδωσε ότι επρόκειτο για...
“φασίστες” και η όλη υπόθεση πήρε τον δρόμο της με επερωτήσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλη, στην Βουλή και τον Χατζηνικολάου στον Real FM να ρωτά επιμόνως τον Παπουτσή αν ήταν Χρυσαυγίτες. Ολόκληρο σύστημα, λοιπόν, περιμένει να ενημερωθεί από το indymedia και τους παρακρατικούς του. Ίσως για αυτό το λόγο δεν υπήρχε γρήγορη εξιχνίαση της επιθέσεως αναρχικών στην Marfin με 3 νεκρούς… Επειδή, δηλαδή, δεν είχε το παρακράτος “ανταπόκριση”…
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τις συνεχείς προσπάθειες κράτους και παρακράτους να της προσάψουν γεγονότα που δεν έχουν καμμία απολύτως βάση. Ελπίζουμε τώρα κάποιοι αγνοί πατριώτες που μας ρωτάγαν σχετικά με την μη παρουσία μας στους “Αγανακτισμένους” να καταλαβαίνουν. Μας προσάπτουν πράγματα τώρα εν απουσία μας. Φανταστείτε να είμασταν κιόλας!
Σε όσους αριστερούς, δεξιούς, κρατικούς και παρακρατικούς υπαλλήλους προβληματίζονται με την άνοδο της Χρυσής Αυγής να θυμίσουμε ότι το …ξυδάκι… βοηθάει και να δηλώσουμε ότι η προβοκάτσια τους ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: «…Αναρχικοί και μέλη της Χρύσης Αυγής επιτέθηκαν σε αστυνομικούς»

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαψεύδει κατηγορηματικά…»

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών