Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2011

Το παρακρατικό, προβοκατόρικο σχέδιο των αναρχικοκουκουλοφλώρων εξυφαίνεται

Τα κύρια σημεία:
Περίπου στις 1:00 άρχισαν διαφορές ομάδες κουκουλοφόρων από την οδ. Καραγεώργη Σερβίας  να οπλίζονται με μάρμαρα από την Μ. Βρετανία ( όχι από αντίσκηνα). Να επιτίθονται στις διμοιρίες που ήταν στην Β. Σοφίας δίνοντας την πρόφαση για την συνεχή χρήση χημικών . Οι κουκουλοφόροι – ασφαλίτες πήγαν να κρυφτούν μέσα στο πλήθος άρχισαν οι πρώτες φάπες και γιούχα από το πλήθος προς σε αυτούς καθώς και παρακλήσεις από τα μεγάφωνα να μένει ο κόσμος στην πλατεία και να διωχθούν οι κουκουλοφόροι.


Αργότερα...
επανέρχονται με το ίδιο σενάριο οι κουκουλοφόροι περίπου 30 άτομα οργανωμένα. Αυτή την φόρα το πλήθος τους απωθεί με βία και σώθηκαν με την παράβαση των ΜΑΤ, χημικά και πυροσβεστήρων. 
Τα μεγάφωνα συνέχιζαν της ίδιες παρακλήσεις αλλά και με το ”προκλητικό” για ορισμένους: ”η πλατεία ανήκει στον Ελληνικό Λαό” ενώ από την κάτω μεριά ανέβηκαν άτομα με τύμπανα μπαίνοντας ανάμεσα στο κύριο όγκο και στους κουκουλοφόρους που είχαν πάει στην κάτω μεριά της οδ. Καραγεώργη Σερβίας. Τα πράγματα έδειχναν να ηρεμούν αλλά τα ΜΑΤ συνέχιζαν την ρίψη χημικών ανά 5 λεπτά.
Τελική επίθεση έγινε γύρω στης 3:00 στη κάτω μεριά του σιντριβανιού από διμοιρίες με δεκάδες χημικά απωθώντας τον κόσμο (κυρίως αριστερούς που χόρευαν οι δύσμοιροι εκείνη την ώρα) προς το μετρό. Αποχωρώντας τα ΜΑΤ αφήνουν τους κουκουλοφόρους ΜΑΖΙ με το ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. να εισέλθουν στη πλατεία. 
Αυτοί καταλαμβάνουν την μικροφωνική ενώ μια άλλη ομάδα  κουκουλοφόρων περίπου 80 άτομα επιτεθένται σε μια ομάδα 15 ατόμων που είχαν μείνει αποκομμένοι από το κύριο όγκο του κόσμου, που είχε μετακινηθεί προς την μεριά των στηλών του Ολυμπίου Διός. Οι ασφαλίτες – ”αναρχικοί” χτύπησαν και άτομα του αριστερού χώρου που πήγανε να τους εμποδίσουν στα σκαλοπάτια προς το μετρό.
Αυτή η μέρα ήταν μια αποκάλυψη. Επί 9 ώρες οι ”κοιλιόδουλοι”, οι ”χαβαλέδες με τον φραπέ”, οι ”γελοίοι με τα κατσαρολικά” τρώγανε χημικά (3 ώρες συνεχώς) μέσα στην ζέστη και δεν έφυγαν παρά μόνο γύρω στις 3:00 μετακινήθηκαν γιατί πια οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας λιποθύμαγαν, ενώ οι υπόλοιποι στο τέλος δεν μπορούσαμε να δούμε πια από τα χημικά. Και μετά την επίθεση του παρακράτους ξανά εκεί το απόγευμα όπως τις προηγούμενες ημέρες χωρίς τους προβοκάτορες της ασφάλειας.
Οι Έλληνες συνεχίζουν…
Κι ας είναι στο τέλος ένα ψέμα. Πάντως δεν περιμένουν εξ ουρανού σωτηρία.
Οκταβιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών