Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2011

Προς Βενιζέλο

του Δημήτρη Κακογιάννη
Συνταγματολόγε Υπουργέ Οικονομικών,
Υποτίθεται ότι ανάλαβες το βαρύ έργο της σωτηρίας της Ελλάδας από την χρεοκοπία, αντικαθιστώντας τον προκάτοχό σου του οποίου το έργο κατά πάσα πιθανότατα θεωρήθηκε μειωμένης αποτελεσματικότητας, διαφορετικά δεν θα τον αλλάζατε, καθώς ένα γνωμικό λέει ότι «ομάδα που κερδίζεις δεν την αλλάζεις».
Σήμερα διάβασα δήλωσή σου σύμφωνα με την οποία ισχυρίζεσαι ότι:

“Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα και στον εφαρμοστικό νόμο γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι και βαριά και σε πολλά σημεία τους άδικα”.
Το ζητούμενο είναι κύριε Υπουργέ ότι αφού γνωρίζεις την αδικία γιατί την προχωρείς να την νομοθετήσεις;;
Έτσι κάνουν οι μεγάλοι συνταγματολόγοι;; Ο ένας κόβει παροχές και φάρμακα από όσους έχουν ανάγκη οδηγώντας στην εξαθλίωση και στο θάνατο όσους είχαν την ατυχία να εμπιστευτούν την αποστρατεία τους και τη συντήρησή τους τουλάχιστον σε ότι αφορά στην υγεία τους το υπόλοιπο της ζωής τους σε ένα βάρβαρο, αναποτελεσματικό και ανίκανο κράτος, και ο άλλος νομοθετεί την αδικία απευθυνόμενος στα συνήθη θύματα της ανικανότητας του κράτους μισθωτούς και συνταξιούχους με λόγια «παρηγοριάς» λέγοντας «ναι, σας κλέβω, αλλά δώστε μου».
Δεν είπατε όμως ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος από το υπουργικό σινάφι σας τι μέτρα έχετε λάβει για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.
Ακούσαμε κατά καιρούς για μεγαλοοφειλέτες με τεράστια ποσά που δεν έχουν καταβληθεί, χωρίς να ακούσουμε πόσα απ αυτά και αν εισπράχθηκαν.
Ακούσαμε για οφειλές τηλεοπτικών επιχειρήσεων και καναλιών ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που όμως λειτουργούν ακόμα, βέβαια έχοντας αναλάβει την εργολαβία της προβολής και υπεράσπισης των όποιων αντιλαϊκών μέτρων που «με πόνο και οδύνη» παίρνει η «λαοπρόβλητη» κυβέρνησή σας, σαν αντίμετρο στη δική σας κυβερνητική αδιαφορία.
Ζητάτε από τους μικροεπιχειρηματίες να πληρώνουν όσα δεν έχουν και να βάζουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους, ενώ αφήνεται το παραεμπόριο να οργιάζει ακόμα και μέσα στην αυλή του κοινοβουλίου, ή κυνοβουλίου; Δεν ξέρω πως γράφεται..
Βέβαια το έρμο το κοινοβούλιο το έχετε καταντήσει αόματο γιατί αν ανοίγατε ποτέ τα παράθυρά του, θα μπορούσατε να δείτε το όργιο της παραοικονομίας.
Και επειδή κύριε Υπουργέ των Οικονομικών μπορεί να ισχυριστείς ότι τα όσα λέμε «δεν ευσταθούν», σου επισυνάπτω δύο φωτογραφίες από την πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 26/6/2011, όπου μπορείς να απολαύσεις την μεγαλοπρέπεια της παραοικονομίας που με συνέπεια συντηρείτε όλοι όσοι στεγάζεστε στην καγκελόφραχτη Βουλή κλείνοντας τα μάτια για τα όσα συμβαίνουν γύρο σας.
Μήπως και η πλατεία αυτή έχει παραχωρηθεί σε κάποιο πανεπιστήμιο και καλύπτεται από «άσυλο» και δεν το γνωρίζουμε;;
Διαφορετικά πώς να εξηγήσουμε την πλήρη ανυπαρξία οργάνων της τάξης τόσο της Αστυνομίας όσο και της Δημοτικής;;
Μήπως θα πρέπει να μετονομασθεί για να μη προσβάλλεται η Συνταγματική νομιμότητα και να λέγεται Πλατεία «ασυδοσίας» ή πλατεία «ότι γουστάρω κάνω»;; Λέω μήπως;;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών