Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2011

Γιουχάρανε τον Ιωαννίδη στη Βούλα

Πολύ καλά σε έκαναν κυρ Γιάννη, που ήθελες να το παίξεις και "νταβατζής"...
Έπρεπε να φας έχνα χέρι ξύλο να στρώσεις

Έντονο γιουχάρισμα έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γ .Ιωαννίδη, βουλευτή της ΝΔ, στην κεντρική πλατεία της Βούλας μόλις τον αντιλήφθητε ο κόσμος που περνούσε από την πλατεία να πίνει με τη γυναίκα του ατάραχος το καφεδάκι του. Στην αρχή ήταν πολύ επιθετικός και αλαζονικός όταν του επιτέθηκε ένας θαμώνας της καφετέριας φραστικά του στιλ «α πάνε από δω ρε» αλλά μόλις κατάλαβε κ άλλος κόσμος τι γινόταν άρχισε ομαδικό κράξιμο ειδικά από νεαρά άτομα κι άλλαξε αμέσως ύφος κ άρχισε την απολογία….
«μα εμείς δεν ψηφίσαμε το μνημόνιο, πηγαίνετε σε αυτούς που το ψηφίσαν» και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Στο τέλος...
κατέληξε σε πολιτική κουβέντα με μεγαλύτερους σε ηλικία που προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραιτηθεί και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κ αυτός ζορισμένος έλεγε πόσο καλός βουλευτής είναι και πως ο Καραμανλής είχε πει πως είναι ο ποιο παντελονάτος βουλευτής της ΝΔ με τον κόσμο που τον άκουγε βέβαια να γελάει.
kentri

1 σχόλιο:

  1. O ΠΟΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΦ/ΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. ΘΥΜΑΣΕ κύριε ΌΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΜΗΛΗΤΗ (ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ?) ΠΟΙΟΣ ΕΣΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΗΣ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΗ ΘΑ ΦΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών