Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 21, 2011

Αυτοεξορίστηκαν οι ψευτο-”μακεδόνες”-Τρέμουν την αγανάκτηση των Ελλήνων!

Επιχειρούν εκ νέου παρουσίαση του ψευτολεξικού τους, αυτή τη φορά στις… Βρυξέλλες! Άντε και του χρόνου στη Σιβηρία…
Καταιγισμός προκλητικών ενεργειών από το κρατίδιο των Σκοπίων, αλλά και από την ελληνική υποτακτική πολιτική ηγεσία. Έτσι, μετά το σφετερισμό της Ελληνικής Ιστορίας και την ανέγερση πανάκριβου μνημείου του Μέγα Αλέξανδρου από το εν λόγω κρατίδιο-αποικία των ΗΠΑ, σε χθεσινό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Ελλάδα αναγνωρίζει εμμέσως την ύπαρξη της «μακεδονικής» γλώσσας μιας και συνέβαλε οικονομικά (κορόιδο Ελληνικέ Λαέ, δες πού πάνε τα λεφτά σου!), και όχι μόνο, στην εκτύπωση του πρώτου «Μακεδονo-Ελληνικού» λεξικού.
Το λεξικό είναι ο πρώτος τόμος της ελληνικής επανέκδοσης – «Μακεδονικό Λεξικό» που είχε κυκλοφορήσει πριν από δύο χρόνια και του οποίου η προώθηση είχε σταματήσει στην Αθήνα, μετά την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην αίθουσα παρουσίασης του βιβλίου.
Το εν λόγω λεξικό θα προωθηθεί στις Βρυξέλλες από το....
Centar Maurits Coppieters- Ιδρύματος Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας, της οποίας μέλη είναι Έλληνες (ανθέλληνες, ορθώτερα) Ευρωβουλευτές, η δε χρηματοδότησή του θα γίνει τόσο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όσο και από την Ελλάδα! Ο τόπος παρουσίασης επελέχθη εσκεμμένα προκειμένου, να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά με αυτά της Αθήνας του 2009.
Οι δε εμπνευστές του λεξικού ήτοι το Σπίτι του Μακεδονικού Πολιτισμού της Φλώρινας και το σκοπιανό κόμμα «Ουράνιο Τόξο» επισημαίνουν ότι θα καλέσουν και τον Έλληνα (;) πρωθυπουργό και τους Έλληνες (;;) ευρωβουλευτές στην εκδήλωση των Βρυξελλών. Στην εν λόγω εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση και για το ζήτημα των μειονοτήτων και θα κληθεί ακόμη μια φορά η Ελλάδα να σεβαστεί τα δικαιώματά τους….
Είμαστε βέβαιοι ότι παρά τη φυγή του Δρούτσα, η υπουργοποίηση του Σταύρου Λαμπρινίδη στο Υπουργείο Εξωτερικών χαροποίησε ιδιαιτέρως την αποικία των ΗΠΑ. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κ. Λαμπρινίδης, γνωστός στην Ευρώπη για το πόστο του στις “Στρατηγικές Ενσωμάτωσης των Μεταναστών” έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ της μετανάστευσης, λέγοντας ότι “μας φέρνουν πολιτισμό και μας βοηθούν στο ασφαλιστικό!”. Τα λοιπά σχόλια είναι περιττά…

Ο βρώμικος πόλεμος, λοιπόν, σε βάρος του ελληνικού λαού διεξάγεται ανηλεώς σε όλα τα επίπεδα. Εμείς αντιστεκόμαστε και θα μας βρουν μπροστά τους. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών