Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2011

Ο "μπροστάντζας" και ο "νονός"! Σεισμός από τη κατάθεση Βασιλάκου.

http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/PORTRAITA-PROSOPA-SYNANTHSEIS/cache/karatzaferismeimarakis-474x293.jpg
Μεγάλες αναταράξεις προκαλεί η κατάθεση του πρώην ΓΔΕ Ε.Βασιλάκου στην επιτροπή της Βουλής. Ο κ.Βασιλάκος αναφερόμενος στον πολιτικό του προϊστάμενο Ευάγγελο Μεϊμαράκη αλλά και στην αντιδικία του με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις και άφησε ηχηρά υπονοούμενα ,που είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσουν αντιδράσεις.
Κατέθεσε ο κ. Βασιλάκος:
"Ανακρίβειες διατύπωσε κατ’ επανάληψη και ο κ. Μεϊμαράκης, πιθανόν γιατί όταν διεξάγονταν οι διαπραγματεύσεις το 2006-2009, ο ίδιος ήταν απών κατά τις εξελίξεις, αλλά έδειχνε ενδιαφέρον για τις πληρωμές προς την εταιρεία.
Το γεγονός αυτό πιθανόν να εξηγεί τους λόγους της αντιδικίας των κυρίων Καρατζαφέρη και Μεϊμαράκη και τις αγοραίες εκφράσεις «μπροστάντζας» και «νονός», έστω και αν αυτές οι εκφράσεις χρησιμοποιούνταν από τους εμπόρους όπλων, για να περιγράψουν τους δύο αυτούς πολιτικούς.
Οι δε ερωτήσεις των Βουλευτών του ΛΑΟΣ, στις οποίες κατ’ επανάληψιν αναφέρθηκε ο κ. Μεϊμαράκης είχαν στόχο εμένα προσωπικά και όχι τον κύριο Μεϊμαράκη, όπως ψευδώς  ισχυρίζεται. Ο δε χρόνος υποβολής  των ερωτήσεων αυτών συνέπιπτε με συγκεκριμένα γεγονότα που λάμβαναν χώρα στις διαπραγματεύσεις.
Θεωρώ, επίσης, υποκριτικό ο κ. Μεϊμαράκης να καθυβρίζει και να εγκαλεί τον κ. Κοραντή, τη στιγμή που ακόμη  και σήμερα συνεργάτες του κυρίου Μεϊμαράκη κατέχουν δημόσιες θέσεις στους εξοπλισμούς και με συκοφαντούν ακατάπαυστα".
Ο κ.Βασιλάκος έθεσε ακόμη ζήτημα και για τις πληρωμές που ενέκριναν
oι εκάστοτε υπουργοί Άμυνας:
"Σε όλες τις έρευνες που διεξήχθησαν ποτέ δεν  έχουν εξετασθεί οι ευθύνες των εκάστοτε Υπουργών Άμυνας για τις πληρωμές που ενέκριναν δια της υπογραφής τους και για τις δύο συμβάσεις. Επισημαίνω ότι οι συμβάσεις των υποβρυχίων δεν είχαν ελεγχθεί ως προς τη νομιμότητά τους από το Ελεγκτικό Συνέδριο και, κατά συνέπεια, κάθε πληρωμή θα έπρεπε να είναι υπό αίρεση. Αυτή η κακή πρακτική, όπως και άλλες, ήταν συνήθεις διαδικασίες στους εξοπλισμούς την περίοδο 1996-2004, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Για  το λόγο αυτό έχω δηλώσει και παλαιότερα στην Επιτροπή  ότι απαιτείται η δημιουργία Εξεταστικής Επιτροπής  για όλες τις εξοπλιστικές συμβάσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών