Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 06, 2011

Το «βιολί» τους οι Τούρκοι – Τρία ελληνικά νησιά στο στόχαστρο!

Πρόεδρος τουρκικής κατασκευαστικής εταιρίας δήλωσε σήμερα στη τουρκική εφημερίδα TODAYS ZAMAN πως ενδιαφέρεται σοβαρά να αγοράσει τουλάχιστον τρία ελληνικά νησιά. Το όνομα αυτού; Fikret İnan. Σύμφωνα με τον ίδιο έχουν βγει στο «σφυρί» ελληνικά νησιά από real estate εταιρίες και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διαπραγματεύεται με αυτές συνολικά έξι νησιά, αν και στο τέλος θα αγοράσει τρία. Η έκταση των νησιών αυτών κυμαίνεται από 10.000 έως 2.000.000 τετραγωνικά μέτρα. Τα νησιά που είναι προς πώληση είναι τα ακόλουθα: Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Καρδιώτισσα, Ναυσικά και Βούβαλο.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να θυμίσω πω...
ς πριν 10-12 χρόνια όταν η Τουρκία βρέθηκε στην ίδια περίπου οικονομική κατάσταση με εμάς σήμερα, και εμείς διανύαμε μία από τις πλέον καλές οικονομικά περιόδους – φαινομενικά όπως αποδείχτηκε – επιλέξαμε τη διπλωματία των σεισμών, την ανταλλαγή κλάδων ελαίας μεταξύ των τότε ΥΠΕΞ εκ’ των οποίων αργότερα ο Ισμαήλ Τζεμ αποδείχτηκε μέλος της Εργκένεκον που υποστήριζε υπογείως το σχέδιο «βαριοπούλα», αλλά και εκείνη της αλλαγής περιεχομένου των σχολικών βιβλίων.
Στη περίπτωση που ζητήσουμε από κάποιον εξηγήσεις περί των άνω γεγονότων, κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε αυτομάτως ως …λαϊκιστές.
http://greeknation.blogspot.com/2011/07/blog-post_3083.html

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ ΓΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών