Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 08, 2011

ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ...ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Θα τολμήσει να το ζητήσει έστω ένας πολιτικός;

Είναι τουλάχιστον...περίεργο και άκρως προκλητικό,την ώρα που γίνεται οργανωμένος πόλεμος στην Ορθόδοξη Εκκλησία για να "αξιοποιηθεί" (σωστή μετάφραση:ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ) η περιουσία της,κανείς να μη λέει κουβέντα για τα περιουσιακά στοιχεία του επίσημου οργάνου των εν Ελλάδι Εβραίων,δηλαδή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (Κ.Ι.Σ)!

Από αυτό εδώ το ιστολόγιο,πρώτοι αποκαλύψαμε ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της είσπραξης φόρων (!!!) από τα μέλη τους,που προβλέπεται μάλιστα από σχετικό ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ (εικόνα δεξιά)!

Πρόκειται φυσικά για κάτι πρωτοφανές:Το ίδιο το Κράτος να μεριμνά με Νόμο για τις δραστηριότητες ενός "απλού Συλλόγου",όπως λένε ότι είναι στο Κ.Ι.Σ!

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι προβλέπει το περίφημο Προεδρικό Διάταγμα 182 του 1978,με το οποίο παρέχονται ΕΠΙΣΗΜΩΣ δικαιοδοσίες φοροεισπράκτορα (!!!) στο Κ.Ι.Σ!

Γι'αυτή την αποκάλυψη,δεχτήκαμε.... επίθεση από το συγκεκριμένο "όργανο",καθώς ενοχλήθηκαν από τη δημοσίευση του επίμαχου Διατάγματος που ρίχνει φως στις "εισπρακτικές" τους δραστηριότητες:
Αναρωτιόμαστε:Γιατί μέχρι σήμερα ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ δεν έχει ζητήσει την αξιοποίηση της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ;

Τι φοβούνται;

Άραγε η Ισραηλιτική Κοινότητα δεν διαθέτει αρκετά ακίνητα;Γιατί λοιπόν δεν αξιοποιούνται αυτά,ενώ κάποιοι μας λένε πως τα 2-3 "φιλέτα" της Εκκλησίας θα...λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας;

Και μια ερώτηση:Οι Εβραίοι ιερείς (Ραββίνοι κλπ),δεν μισθοδοτούνται από το Κράτος;;;

Γιατί ποτέ κανείς δεν έχει ζητήσει τον χωρισμό Κράτους-ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ;
Ναι,σίγουρα είναι πολύ λιγότεροι των Ορθοδόξων ιερέων:Όμως κάποιος που υπολογίζει και τη...δεκάρα,δεν θα έπρεπε να ζητήσει τον ολοκληρωτικό χωρισμό του Κράτους ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ή ΔΟΓΜΑ;

Ψιλά γράμματα ίσως φανούν αυτά,σε εκείνους που με Προεδρικό Διάταγμα (!!!) παρέχουν φοροεισπρακτικές δικαιοδοσίες εναντίον Ελλήνων πολιτών σε "Συλλόγους"!

Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γινόταν αν είχε εκδοθεί αντίστοιχο Διάταγμα υπέρ της Εκκλησίας ή έστω ενός Ορθόδοξου "Συλλόγου"!

Οι γνωστοί καλοθελητές,λυσσασμένοι χριστιανομάχοι θα έβλεπαν πάλι "ιερές μπίζνες"!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά όμως...

Επιμένουμε πάντως,πως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!
 http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/07/blog-post_9447.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών