Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2011

«Εκλεκτές» γραφίδες στην υπηρεσία του μεταεθνικού κράτους της παγκοσμιοποίησης

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Έθνος δεν αποτελεί μία αδιάσπαστη ιστορική συνέχεια από την Αρχαία Ελλάδα στην Αυτοκρατορία της Πόλεως των Κωνσταντίνων και τον νεώτερο στη συνέχεια Ελληνισμό. Παρ’ όλο το γεγονός ότι συναντούν σφοδρή αντίδραση από τον λαό δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους και προς τον σκοπό αυτό επιστρατεύουν τις πλέον «εκλεκτές» γραφίδες των «μεγάλων» και «εγκύρων» εφημερίδων προκειμένου να περάσουν την προπαγάνδα τους. Προπαγάνδα, η οποία πολύ απλοϊκά βασίζεται στο αντι-ιστορικό ιδεολόγημα, το οποίο έχετε ακούσει και διαβάσει τόσες φορές στις οθόνες των τηλεοράσεών σας και σε εφημερίδες, ότι το Ελληνικό Έθνος είναι δημιούργημα του… 19ου αιώνα! Έχουν δημιουργήσει δε μία υποτίθεται νέα ιστορική σχολή, η οποία βγάζει νέες γενιές καθηγητάδων, για να διδάξουν τις μελλοντικές γενιές αυτό ακριβώς το πράγμα. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε στο Βήμα προ εβδομάδων ο δημοσιογράφος με το σπουδαιοφανές όνομα Διόδωρος:



“ Υπό µίαν έννοια, οι Γερµανοί πρέπει όχι απλώς να µας σώσουν, αλλά και να µας παρέχουν εσαεί όσα δάνεια χρειαζόµαστε. Δικό τους τέκνο είµαστε: παιδιά κάποιων γερµανών ροµαντικών που προ δύο αιώνων έπεισαν τους Αρβανίτες Αθηνών και περιχώρων ότι είναι ευγενείς απόγονοι ευκλεών προγόνων. Εκτοτε σέρνουµε τη θλιβερή µας ύπαρξη, εγκλωβισµένοι σε µια φαντασιακή καταγωγή. Ποτέ δεν θα δούµε το σήµερα, φυλακισµένοι σε ένα ένδοξο παρελθόν που έγινε το µοναδικό στοιχείο της ταυτότητας και της υπόστασής µας. Αν το δούµε έτσι, οι Γερµανοί µπορούν επιτέλους να δείξουν έµπρακτη µεταµέλεια: αφήστε µας επιτέλους, κυρία Μέρκελ, να καταρρεύσουµε. Αφήστε µας να διαλυθούµε, να πάψουµε να υπάρχουµε ως έθνος. Βοηθήστε την Ελλάδα να θάψει το νεκρό της σώµα, άταφο εδώ και 15 αιώνες. Και µετά όλοι εµείς, έχοντας πάψει να είµαστε Ελληνες, έχοντας πάψει να επικαλύπτουµε το θλιβερό παρόν µας µε την επίκληση ενός παρελθόντος που δεν µας ανήκει, θα αναζητήσουµε την τύχη µας στη νότια άκρη των Βαλκανίων, µε άλλους συλλογικούς προσδιορισµούς, ή και χωρίς αυτούς. – Παναγιώτης Τυβίγγιος, Υβριδικός”

Μα εσείς κύριε Διόδωρε, είναι φανερό ότι δεν έχετε πρόβλημα. Έχετε πάψει προ πολλούς να έχετε φαντασιώσεις και να πιστεύετε ότι είσαστε Έλληνας και πολύ σωστά κάνετε. Είστε απλά ένας Βαλκάνιος. Φυσικά όλα αυτά τα οποία αναφέρετε είναι επιεικώς μπούρδες, οι οποίες δεν έχουν σχέση με την Ιστορία, την Γλωσσολογία και τέλος εάν δεν το έχετε πληροφορηθεί ακόμη με τις τελευταίες ανακαλύψεις της γενετικής επιστήμης, οι οποίες αποδεικνύουν ότι είμαστε οι σημερινοί Έλληνες σε συντριπτικό ποσοστό απόγονοι των Ελλήνων της Κλασσικής περιόδου.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παντελής Μπουκάλας που έγραψε στην Καθημερινή:

«Το «τις αγορεύειν βούλεται;» και η ισηγορία, Tου Παντελή Μπουκάλα: Για το αίμα και την αδιάσπαστη συνέχειά του ορκίζονται μονάχα όσοι παραβλέπουν τις ροές της ιστορίας και τις βίαιες επιρροές των κατά καιρούς κατακτητών, που ούτε λίγοι υπήρξαν ούτε η δεσποτεία τους ήταν χρονικά ασήμαντη• πάνω–κάτω οι αιματολόγοι είναι οι ίδιοι με όσους ανεβάζουν την ιστορία των Ελλήνων στα (μόλις) σαράντα χιλιάδες χρόνια και επιπλέον αναγνωρίζουν δίχως δεύτερη σκέψη, ούτε καν πρώτη, ίχνη της ελληνικής παρουσίας σε κάθε χώρα του κόσμου, αλλά πλέον και στον Αρη, όπου οι αρχαιοελληνικές αποικίες οργανώνουν τη θριαμβευτική επάνοδό τους.»

Ιδού λοιπόν η χρησιμότης κύριε Μπουκάλα για την επιχειρηματολογία σας των αρλουμπολογιών που λένε διάφοροι Ελλαδέμποροι, οι οποίοι πράγματι λένε ιστορίες που είναι για τα πανηγύρια. Ίσως δικαίως επιλέξατε σε αυτούς να απαντήσετε… Θα μπορούσατε να απαντήσετε στον Ζαμπέλιο, τον Παπαρρηγόπουλο, την Άννα Κομνηνή; Όχι βέβαια! Συνεχίζει παρακάτω ο Παντελής Μπουκάλας και γράφει:

«Δεν είναι ανάγκη, θέλω να πω, να γνωρίζει ο δημοτικός ποιητής τις αντιλήψεις των αρχαίων για το θάνατο και τον Κάτω Κόσμο ώστε να καταλήξει σε ανάλογη στάση, η οποία, ανεπηρέαστη από τους αιώνες του χριστιανισμού και των εσχατολογικών επαγγελιών του, αδιαφορεί για την ανάσταση.»
 
Σοβαρώς κύριε Μπουκάλα; Παραμυθάς και ο Νικόλαος Πολίτης και ο Μέγας ολόκληρη η Λαογραφία μας, η οποία αποδεικνύει την συνέχεια της λαϊκής ψυχής; Τις φαντάστηκαν λοιπόν χωρίς να είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων τις νεράιδες και τα στοιχειά, τις Αμαδρυάδες και τις αρχαίες θυσίες οι νεώτεροι Έλληνες παρ’ όλο που δεν ήταν απόγονοι των Αρχαίων! Σπουδαίο το παραμύθι σας και σίγουρο κάποιοι θα το χάψουν αφού ομιλείτε από καθ’ έδρας και «Καθημερινής» χωρίς αντίλογο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ας λάβετε, λοιπόν, ΑΠΑΝΤΕΣ οι αρνητές της συνέχειας των Ελλήνων κάποιες απαντήσεις: Όπως έχει γράψει στο περίφημο έργο του “Οι Έλληνες και οι κληρονομιές τους”, ο Άρνολντ Τόινμπι, έργο που έχει εκδοθεί στην Ελληνική από τις εκδόσεις Καρδαμίτσα, η νέα Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πιο κοντά στην γλώσσα του Ομήρου, απ’ ότι είναι η σύγχρονη αγγλική από την γλώσσα της εποχής του Σαίξπηρ! Με άλλα λόγια, επί τρεις χιλιάδες χρόνια, οι Έλληνες άλλαξαν λιγότερο την γλώσσα τους από όσο την άλλαξαν οι Άγγλοι σε λιγότερο από πεντακόσια χρόνια. Όσο για τις επιμειξίες(οι οποίες δήθεν έγιναν στην διάρκεια της ιστορίας του Έθνους μας) είναι ένα άλλο “επιχείρημα” αυτών που ισχυρίζονται ότι ο Ελληνισμός δεν αποτελεί γνησία φυλετική συνέχεια της αρχαιότητος.

Θα πρέπει να απαντήσουμε σε αυτούς που λένε ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι Τούρκων, Σλάβων και Αρβανιτών. Οι επιμειξίες, που δέχθηκε η Ελλάδα από τους Σλάβους, είναι πολύ αμφίβολο εάν ήσαν σλαβικές, αφού αποτελεί δεδομένο ότι και οι σλαβικοί λεγόμενοι λαοί της Χερσονήσου του Αίμου λίγη σχέση ανθρωπολογική έχουν με τους σλάβους και είναι κυρίως απόγονοι Δυναρικών, Ιλλυρικών και Θρακικών φύλων. Ακόμη όμως και εάν υπήρξαν, ήσαν ελάχιστες και περιορισμένες και αυτό αποδεικνύει ότι δεν διασώθηκε πουθενά στην Ελλάδα σλαβική διάλεκτος. Εκτός από κάποια τοπωνύμια και από το γλωσσικό ιδίωμα κάποιων δίγλωσσων κατοίκων της Μακεδονίας μας, που είναι χωρίς αμφιβολία ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Από τους Τούρκους όχι μόνον δεν δεχθήκαμε επιμειξίες, αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Οι Τούρκοι έχουν Ελληνικό αίμα και όχι οι Έλληνες τουρκικό. Όσο για τους Αρβανίτες(ΤΟ ΑΚΟΥΣ «ΔΙΟΔΩΡΕ»…), δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τίποτε, αφού είναι ένα από τα πλέον καθαρά Ελληνικά φύλα με στοιχεία αρχαϊκά τόσο στην γλώσσα, όσο και στην κοινωνική τους δομή.

Εκεί όμως όπου περίτρανα αποδεικνύεται η φυλετική συνέχεια των συγχρόνων Ελλήνων από τον μεγάλο εκείνο λαό, που δημιούργησε τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, είναι τα λαογραφικά και θρησκειολογικά στοιχεία του νεωτέρου πολιτισμού τους. Πρώτος την παρατήρηση αυτή έκανε ο μέγας Λαογράφος Νικόλαος Πολίτης, που κατ’ ουσίαν απέδειξε, αντλώντας υλικό από τον απλό λαό, ότι οι σημερινοί Έλληνες εξακολουθούν να πιστεύουν σε θεούς, νεράιδες, στοιχειά και δαιμόνια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που τα πίστευαν και οι αρχαίοι Έλληνες. Γιατί όμως, τα στοιχεία αυτά του λαϊκού πολιτισμού αποδεικνύουν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων; Μα για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν ήταν δυνατόν, όντας ξένος λαός προς τους Αρχαίους Έλληνες, οι σύγχρονοι Έλληνες να διατηρήσουν μέσα στην ψυχή τους αυτά τα στοιχεία. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι λευκοί Αυστραλοί ή οι λευκοί Αμερικανοί, στην Ωκεανία ή στις ΗΠΑ, δεν πιστεύουν ούτε έχουν κρατήσει στον λαϊκό τους πολιτισμό τα στοιχεία εκείνα τα μυθικά, που πίστευαν οι ιθαγενείς λαοί των δύο ηπείρων. Αντίθετα, ο λαϊκός τους πολιτισμός είναι γεμάτος από ήθη και έθιμα της ευρωπαϊκής χώρας από την οποία προέρχονται. Εάν λοιπόν, οι σημερινοί Έλληνες, δεν ήσαν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, πως διεσώθησαν όλες αυτές οι πανάρχαιες παραδόσεις, όλη αυτή η πανάρχαια πίστη τους μέσα στην ψυχή τους;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών