Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ:"ΠΛΗΡΩΝΕΙ" ΚΑΙ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

 Από το φιλικό και πάντα αγωνιστικό Hellas-Orthodoxy
 
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ" ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.Ας θυμηθούμε τι γράφανε οι Αμερικανοί για τα δυο "φιλαράκια",όπως αποκάλυψαν πρόσφατα τα Wikileaks:
Υποψίες ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να «επωφελείται προσωπικά» από μυστικές συμφωνίες με τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν εκφράζουν Αμερικανοί διπλωμάτες, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν μέσω του WikiLeaks στην εφημερίδα Guardian. Οι αποκαλύψεις αυτές ακολουθούν άλλες που αναφέρουν ότι η Ρωσία είναι κράτος που συνδέεται με τη μαφία. Εάν είναι αλήθεια, είναι σκουπίδια, δηλώνει η Μόσχα από την πλευρά της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα έγγραφα της αμερικανικής πρεσβείας στη Ρώμη, ο Βλ.Πούτιν υποσχέθηκε στον «Καβαλιέρε» ένα μεγάλο μερίδιο από επικερδείς ενεργειακές συμφωνίες.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε μέσα στο 2010 από την πρεσβεία στη Ρώμη να.... συγκεντρώσει πληροφορίες για το «ποιες προσωπικές επενδύσεις μπορεί να έχουν οι δύο άνδρες, οι οποίες ενδέχεται να υποκινούν την εξωτερική ή την οικονομική τους πολιτική».

Ο Αμερικανός πρέσβης στη Ρώμη, Ρόναλντ Σπόλι, είχε αρχικά κάνει κάποιες νύξεις για τις στενές σχέσεις των δύο ηγετών το 2008-2009. Ανέφερε ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε αναλάβει προσωπικά την εφαρμογή των συμφωνιών με τη Μόσχα.

Ο Μπερλουσκόνι είναι «φερέφωνο» του Πούτιν, ανέφερε ο πρεσβευτής και προσέθετε ότι η οικογένεια του Πούτιν επισκεπτόταν την βίλα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία με έξοδα του ίδιου του «Καβαλιέρε». Ενώ και ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί τη βίλα του Βλ.Πούτιν στο θέρετρο Σότσι.

Τον Ιανουάριο του 2009 ο Ρ.Σπόλι έγραψε ότι «ο Μπερλουσκόνι θαυμάζει το "μάτσο", αποφασιστικό και απολυταρχικό στυλ διακυβέρνησης του Πούτιν που ο Ιταλός πρωθυπουργός θεωρεί ότι μοιάζει με το δικό του».

Ωστόσο, ο Αμερικανός πρέσβης άφηνε να εννοηθεί ότι υπήρχαν και οικονομικά οφέλη από τις σχέσεις των δύο αντρών. «Ο Γεωργιανός πρεσβευτής στη Ρώμη μας είπε ότι η Γεωργία πιστεύει ότι ο Πούτιν υποσχέθηκε στον Μπερλουσκόνι ένα ποσοστό από τα κέρδη από οποιονδήποτε αγωγό κατασκευάσουν οι Gazprom μαζί με την (ιταλική) ENI» αναφέρει ένα από τα έγγραφα.

Και ο πιο δύσπιστος στις "θεωρίες συνωμοσίας" πείθεται,όταν βλέπει από πού περνάει ο αγωγός South Stream (ΡΩΣΙΚΟΣ) και ο αντίστοιχος Nabucco (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ)...
Όπως βλέπετε,όλο το "πανηγύρι" γίνεται για τις πηγές ενέργειας και τον ορυκτό πλούτο της κάθε χώρας.

Τον Καραμανλή,κατάφεραν να τον απομακρύνουν,όπως και το τεράστιο έργο του αγωγού Πύργος (Μπουργκάς)-Αλεξανδρούπολη.

Το ίδιο θέλουν να κάνουν και με τον Μπερλουσκόνι.

Κάτι μας λέει όμως,πως ο Ιταλός Πρωθυπουργός,ιδιόρρυθμος και εκκεντρικός χαρακτήρας ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,δεν θα είναι τόσο εύκολος αντίπαλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών