Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2011

Πόσο ζώα είστε στο ΓΕΣ; Μα πόσο ηλίθιοι;


 
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
Επίσημο έντυπο του ΓΕΣ αναφέρει την κατεχόμενη Κύπρο ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου!

Διαβάζοντας την ενημερωτική έκδοση του ΓΕΣ για τα 5 χρόνια της HELBROC την Ομάδα Μάχης στην οποία η χώρα μας είναι έθνος πλαίσιο (συμμετέχει η Βουλγαρία, Ρουμανία και η Κύπρος διερωτηθήκαμε κατ’ αρχήν γιατί το εξέδωσε το ΓΕΣ και όχι το ΓΕΕΘΑ. Μία απάντηση θα μπορούσε να είναι ότι ο Α/ΓΕΣ θέλησε να δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Επιτελείο του αν και όταν έγινε η άσκηση “καταστολής πλήθους” στο Κιλκίς στο πλαίσιο της HELBROC ,από το ΓΕΣ έλεγαν ότι αυτή η ομάδα μάχης ανήκει στο ΓΕΕΘΑ.








Αυτά όμως έχουν μικρή σημασία μπροστά στην “γκάφα ολκής” που διέπραξαν όσοι ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την έκδοση του εντύπου. Γιατί δεν μπορεί κανείς ούτε καν να φανταστεί ότι δεν πρόκειται περί λάθους. Είναι γνωστό ότι σ΄ όλα τα όργανα του ΝΑΤΟ κι όχι μόνο ,Έλληνες στρατιωτικοί και διπλωμάτες έχουν τ΄ αυτιά τους μονίμως ανοιχτα για να μην ακούγεται και κυρίως να μην καταγράφεται αναφορά της κατεχόμενης Κύπρου, ως Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου.

Στο έντυπο το οποίο οι πληροφορίες λένε ότι μας κόστισε και κάπμποσα χρήματα
υπάρχει χαιρετισμός του Α/ΓΕΣ και φωτογραφίες του πρώην πλέον ΥΕΘΑ Ευ.Βενιζέλου,αλλά και του Α/ΓΕΕΘΑ Ι.Γιάγκου.



Η αναφορά “γκάφα-ολκής” όπως φαίνεται στο υπογραμμισμένο απόσπασμα (στο Κεφάλαιο 10 σελίδα 30 του εκδοθέντος ενημερωτικού φυλλαδίου) κάνει λόγο για το κατεχόμενο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» . Αναρωτιόμαστε αν υιοθετούμε την ονομασία που προβάλλεται από Τουρκικής πλευράς ή έγινε copy/paste από κάποιο κείμενο αντιστοίχου φυλλαδίου του Τουρκικού Στρατού. Πάντως στην αρχή δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Αν και σ΄ αυτή τη χώρα όλα μπορούν να γίνουν.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειναι γκαφα αλλα οι προεκτασεις του προσκυνηματος στο μαυσωλειο του μουσταφα απο τους χηνοφωτη και Γραψα.,φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους προσκυνητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών