Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 05, 2011

"Όλοι μέσα " φώναζαν στη λήξη των Special Olympics της Αθήνας, στους κουφούς που ήταν "στην απέξω"!


Δεν ήταν  μόνο η φαντασμαγορική τελετή λήξης που έριξε την αυλαία, έτσι ήταν κάθε μέρα στα Special Olympics της Αθήνας, αλλά ελάχιστοι μνημονιόπληκτοι Έλληνες το πήραν χαμπάρι..
Η ΕΡΤ-1 μετέδιδε την ακριβοπληρωμένη φιέστα , αλλά κανένα από τα Πανελλήνιας εμβέλειας Κανάλια δεν καταδέχτηκε να αναμεταδώσει ένα λεπτό από το γεγονός που παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές σ όλο το κόσμο. Οι 3 από τους 8 τηλεοπτικούς σταθμούς, (ΑΝΤ-1 ALPHA και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εκείνη την ώρα έπαιζαν Τούρκικα σήριαλ. Μέσα...

στο Καλλιμάρμαρο η Γιάννα Δεσποτοπούλου με κορακιασμένη φωνή και πρόσωπο στην τσίτα (από αλλεπάλληλα..λίφτινγκ) έβγαζε  βαρετό λόγο, αλλά ευτυχώς ο συμπαρουσιαστής με το επιτυχημένο σλόγκαν "ΌΛΟΙ ΜΕΣΑ" ξεσήκωσε τα πλήθη.Οι αθλητές και οι οικογένειες τους χόρευαν  αγκαλιασμένοι με τους εθελοντές που τόσες μέρες στάθηκαν στο πλευρό τους και τους χειροκροτούσαν , δίνοντάς τους θάρρος να συνεχίσουν την προσπάθεια!
Κρίμα και να σκεφτείς οι περισσότεροι Εθνοπατέρες στο Κοινοβούλιο (με νοητική στέρηση), θα μπορούσαν να είναι συναθλητές τους.
adena

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΝΟΜΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών