Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 13, 2011

Πως γράφονται οι ειδήσεις: Μια τεχνική της προπαγάνδας


Ως γνωστόν οι περισσότεροι των αναγνωστών, είτε σε έντυπο είτε σε ηλεκτρονικό τύπο, διαβάζουν κυρίως τις επικεφαλίδες των ειδήσεων. Ακόμα και αν κάποιος ήθελε πραγματικά να διαβάσει εις βάθος μια ηλεκτρονική ή έντυπη εφημερίδα θα χρειαζόταν πολύ ώρα για να το καταφέρει. Στην πραγματικότητα θα χρειαζόταν ένα αρκετά καλό ποσοστό της μέρας του για να το καταφέρει. Όταν μάλιστα μιλάμε για τον ηλεκτρονικό τύπο, ο οποίος είναι ανεξάντλητος αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο. Έτσι με αφορμή τα γεγονότα στο Λονδίνο διαβάζουμε...
στην ημερήσιο ηλεκτρονικό τύπο, ότι αυξήθηκαν οι νεκροί από τις ταραχές. Ο επιφανειακός αναγνώστης προφανώς θα συμπεράνει ότι οι ταραχές που είχαν ως αποτέλεσμα την αυξημένη αστυνομική δύναμη επέφεραν 3 νεκρούς.
Όμως η πραγματικότητα δεν είναι καθόλου αυτή και η παραπληροφόρηση γίνεται σκοπίμως με σκοπό την απόκρυψη της αλήθειας και την δημιουργία ενός συγκεκριμένου κλίματος που ευνοεί τις επιταγές των αφεντικών του εκάστοτε δημοσιογραφικού οίκου. Έτσι λοιπόν έχουμε την Ελευθεροτυπία να συνδέει την αγγλική EDL με την Χρυσή Αυγή και ακολούθως να έχει τίτλο «αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τις ταραχές στη Βρετανία». Πρώτον απ’ όλα τι είναι αυτή η αγγλική EDL; Είναι, λοιπόν, μια οργάνωση που το 2010 είχε κάνει συγκέντρωηση συμπαράστασης στο Ισραήλ, έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία στο Λονδίνο και στην οποία συγκέντρωση είχε παρεβρεθεί και ένας ραββίνος και μάλισταν ένας από τους ακραίους σιωνιστές. Δεύτερον πως ακριβώς έγινε η αύξηση των νεκρών κατά την διάρκεια των ταραχών; Διαβάζουμε λοιπόν ότι μαύροι παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους 3 ασιάτες. Ο άλλος νεκρός της ημέρας είναι ένας 68χρονός Άγγλος για την δολοφονία του οποίου έχει ήδη συλληφθεί ένας 22χρονος ως ύποπτος, κοινώς ο άνθρωπος σκοτώθηκε από τους ταραξίες.
Στην ίδια γραμμή και ο υπόλοιπος εγχώριος κατευθυνόμενος, ελεγχόμενος ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος, όμως θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι ο ποταμός λάσπης που εξαπολύουν δεν μπορεί να έχει κανένα αποτέλεσμα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών