Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 21, 2011

Μετά από Αμέρικαν… Έγινε και Γκέυ μπαρ η Κούβα


Ένα πολύ «χαριτωμένο» δώρο είχε επιφυλαχθεί για τα γενέθλια του Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα από δύο Κουβανούς. Ο Ignacio Estrada, 31 ετών, και η (;;) Wendy Iriepa, 37ετών, ενώθηκαν με τα δεσμά ενός «πιστοποιητικού γάμου» και φιλήθηκαν εμπρός από έναν κρατικό αντιπρόσωπο. Θα πείτε τώρα… Ωραία… Και που είναι το πρωτότυπο;
Το πρωτότυπο είναι ότι αυτός είναι ο πρώτος γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων που τελείται στην μακρινή κομμουνιστική Κούβα και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του Φιντέλ Κάστρο!
Φυσικά οι...
γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων δεν επιτρέπονται ακόμα στην Κούβα και εδώ είναι που έρχεται το «απρόοπτο» νούμερο 2. Ο συγκεκριμένος γάμος έγινε πραγματικότητα, παρά το ότι οι γάμοι ομοφυλοφίλων δεν επιτρέπονται ακόμα στην Κούβα, επειδή η νύφη (;;) ενώ αναγνωρίζεται, βάσει νόμου, ως γυναίκα είναι στην πραγματικότητα άντρας (;;) που έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, οπότε καθαρά νομοτεχνικά ένας άντρας (;;) παντρευόταν μία γυναίκα (;;). Θα λέγαμε καλούς απογόνους, αλλά δεν θα το κάνουμε. Όχι γιατί είμαστε αγενείς… Μην σας περνάει καμμία τέτοια ιδέα από το μυαλό. Απλά η νύφη (;;) είναι λίγο άντρας (;;), οπότε η γονιμοποίηση μάλλον περιπλέκεται. Και περιπλέκεται ακόμα περισσότερο επειδή ο γαμπρός (;;) έχει AIDS. Με όλα αυτά τα προβλήματα μάλλον το ζευγάρι δεν θα έχει βίον ανθόσπαρτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών