Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

Ο ανθέλληνας, προδοτης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη "ξαναχτύπησε" σε "τουρκικό" μνημόσυνο στη Θράκη


mehmet_hilmi-1-naiΜε τις ευλογίες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε πολιτικό μνημόσυνο του Μεχμέτ Χιλμί. Ποιος ήταν αυτός; Η εφημερίδα «Αντιφωνητής» της Κομοτηνής μας ενημερώνει:
Ήταν ένας δάσκαλος, φανατικός κεμαλιστής, που κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’20 πρωτοστάτησε στην ίδρυση της «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» και της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» (και οι δυο σύλλογοι είναι παράνομοι, αλλά λειτουργούν) και έβγαλε διαδοχικά τρεις τουρκόφωνες εφημερίδες που βυσσοδομούσαν κατά της Ελλάδας.
Οι εφημερίδες του απαγορεύτηκαν, ο ίδιος φυλακίστηκε και εξορίστηκε για υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας, οι δε κατηγορίες εναντίον του αποδεικνύονται αληθινές και από το αρχειακό υλικό, που τον συνδέει με το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και της τουρκική Πρεσβεία των Αθηνών. Αυτόν τον πράκτορα των Τούρκων τίμησαν ως «ήρωα» οι τουρκόφρονες. Φέτος παρέστησαν μόλις… 14 άτομα (με τον φωτογράφο μαζί).
Όλη η ιστορία είναι για δημιουργία εντυπώσεων, αλλά και για να...
αποτελέσει προηγούμενο. Τον επόμενο χρόνο θα είναι εκατοντάδες. Και μεταξύ αυτών και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, πάντα πρώτος σε εκδηλώσεις υπέρ των Τούρκων
πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΡΑΤΣΑ. ΕΤΣΙ ΡΩΤΑΩ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών