Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 02, 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΣΤΑ "ΝΕΑ", ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ


Η παρακάτω επιστολή εστάλη στη συγκεκριμένη εφημερίδα ως προειδοποίηση και πράξη που δίνει τη δυνατότητα επανόρθωσης των συκοφαντιών εναντίον μας, που αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο:

ΥΠΟΨΙΝ
κ.Μεμή Χρήστου, Διευθυντή εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ"
κ.Ν. Λ. Παπαδόπουλου, Στέφ. Στ.Τζανάκη, Διευθυντών Σύνταξης
κ.Ευάγγ. Στ. Λαλιούτη, Αρχισυντάκτη

Κύριοι,

Με έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο σας με τίτλο "οι έλληνες ομοιδεάτες του Μπρέιβικ", στο φύλλο της 30/31 Ιουλίου της εφημερίδας σας.
Μεταξύ άλλων, αναγράφονται τα ακόλουθα:


"Τα ίδια πάνω – κάτω πρεσβεύουν και πάνω από 10 συμπληρωματικές αλληλέγγυες οργανώσεις της Χρυσής Αυγής που δραστηριοποιήθηκαν και δραστηριοποιούνται την τελευταία περίοδο στο ακροδεξιό περιθώριο. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται οι: Ηλιοφόρος, Ελληνόψυχος, Οργάνωση Εθνικιστών Νέων (ΟΕΝ) Ρεθύμνου, 300 του Λεωνίδα, Εθνικισμός 1821, Αντεπίθεση, Ελλάς-Ορθοδοξία, Αρχαία Ελλάς, Φασιστικό Κίνημα Κύπρου, Ελλάς-Κύπρος-Ένωσις, Γαλάζια Στρατιά (η προέκταση της ακροδεξιάς στην κερκίδα), Μεγάλη Ελλάς, Νοητική Αντίσταση, Κόκκινοι Εθνικιστές (οι ακροδεξιοί της κερκίδας του Ολυμπιακού) και άλλες μικρότερες ομάδες. Όπως αναφέρουν άνθρωποι που ασχολούνται επί χρόνια με την ελληνική εθνικιστική ανθρωπογεωγραφία, οι περισσότερες από αυτές είναι μέτωπα που δημιούργησε η Χρυσή Αυγή για να αποκτήσει μεγαλύτερο εύρος στην προσέλκυση οπαδών…”

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά πως το ιστολόγιο "Ελλάς-Ορθοδοξία" είναι "οργάνωση" ή "ομάδα".

Πρόκειται για αισχρό ψέμα, αφού είμαστε blog με αρθρογραφία σχετικά με τα κοινωνικά, πολιτικά και εθνικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα, με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα Ορθοδοξίας.

Ουδεμία σχέση έχουμε ούτε με την Χρυσή Αυγή, ούτε με κανένα άλλο κόμμα.

Επίσης, κάθε άλλο παρά "ομοιδεάτες του Μπρέιβικ" είμαστε, αφού από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε απερίφραστα τις ενέργειές του, συμπληρώνοντας κάποιοι στοιχεία που οι συνάδελφοί σας από το εξωτερικό παρέθεσαν αλλά εσείς όχι, όπως για παράδειγμα ο φιλο-εβραισμός του δολοφόνου σε τέτοιο βαθμό ,ώστε οι Ισραηλινοί να τον χαρακτηρίζουν ως "ακροδεξιό ΣΙΩΝΙΣΤΗ" (σχετικό δημοσίευμα της Jerousalem Post, 24/7/2011 με σύνδεσμο: http://www.jpost.com/International/Article.aspx?ID=230762&R=R1)

Επομένως, γίνεται κατανοητό πως μας κατηγορείτε χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.

Σας καλούμε, λοιπόν, να κάνετε ό,τι ορίζει η δημοσιογραφική δεοντολογία:

-Να δημοσιεύσετε την συγκεκριμένη επιστολή αυτούσια.

-Να ανακαλέσετε τις ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον μας, γράφοντας την αλήθεια (πως δηλαδή το "Ελλάς-Ορθοδοξία" είναι ένα ιστολόγιο και όχι "οργάνωση" με παρόμοιες απόψεις με τον Μπρέιβικ ).

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο δίκαιο αίτημά μας και να διορθώσετε το λάθος σας, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι οφείλεται σε λάθος ενημέρωση.

Διαφορετικά, δεν έχουμε άλλη επιλογή από την προσφυγή στη Δικαιοσύνη, με βάση τους νόμους που ορίζουν τη συκοφαντική δυσφήμιση μέσω Τύπου.

Για την ομάδα διαχείρισης του "Ελλάς-Ορθοδοξία"
Δημήτρης Σωτηρόπουλος

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών