Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 03, 2011

Πάγκαλος: Ανεβοκατεβάζει ειδήσεις κατά πως τον βολεύουν... έτσι όπως μας αξίζει


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPLqRPWxutgIJn6HMCch7NzvsdT2aE-1jA32LoMDoUZnY-HzGNp3bqA-l-GuWMfgQaCTaonoPwCqocCHK9yR2XYmAztms6Z6xKDQoVRyIJHGhntVmLjbRgQAtTE5FBFlT1vEET8BEZjSPN/s1600/pagkalos.jpgΕίχα γράψει πριν κανα μήνα: Ο Πάγκαλος σε πανικό: ΕΣΒΗΣΕ απ' την ιστοσελίδα του τη συνέντευξη που μιλούσε για τανκς για να μας παραμυθιάσει ότι αναφερόταν στη Αργεντινή!... Αν θυμάστε είχε μιλήσει σε ισπανική εφημερίδα για τανκς μπροστά απ' τις ελληνικές Τράπεζες και την επομένη στη Βουλή είπε ότι τον κατηγορούσαν ψευδώς γιατί στη συνέντευξη μιλούσε για τανκς στην Αργεντινή το 2000 και επειδή στη συνέντευξη που είχε δημοσιεύσει στη σελίδα του φαινόταν ότι μιλούσε ξεκάθαρα για ελληνικές Τράπεζες και τανκς την αφαίρεσε. Τότε κάποιος ΠΑΣΟΚος έβαλε ένα σχόλιο στην ανάρτηση, γράφοντας ότι λέω ψέμματα και η συνέντευξη ήταν κανονικά στη σελίδα. Ο Πάγκαλος κάπου το πήρε πρέφα ότι τον κατάλαβαν και τον έκραζαν και ξανανέβασε τη συνέντευξη. Τότε είχα γράψει ότι είχα κρατήσει φωτογραφία της σελίδας με την προηγούμενη είδηση και την επόμενη είδηση να φαίνονται και ανάμεσα να λείπει η είδηση με τη συνέντευξη. Επειδή καμιά φορά δεν προλαβαίνω να γράφω ότι θέλω (είπαμε είμαστε ερασιτέχνες και έχουμε και υποχρεώσεις) και σας το χρώσταγα, ιδού οι αποδείξεις ότι η συνέντευξη κατέβηκε απ΄τη σελίδα του Πάγκαλου και ξανανέβηκε μόλις έπεσε το κράξιμο:

1. Η παρακάτω φώτο είναι απ' το twitter του Πάγκαλου και φαίνεται καθαρά ότι η είδηση της συνέντευξης ανέβηκε δυο φορές, πράγμα που εξηγείται από το ότι η πρώτη είδηση ανέβηκε, μετά την κατέβασε και την επομένη μετά το κράξιμο την ξανανέβασε, ενώ όπως βλέπετε ενδιάμεσα ανέβηκε και η είδηση απ' την ομιλία του στη Βουλή όπου προσπάθησε να πει ότι τα τανκς αναφερόταν στην Αργεντινή:


2. Τη συνέντευξη τη δημοσίευσε στη σελίδα του στις 27 Ιουλίου όπως και εμείς. Το απόγευμα στη Βουλή του τα έχωσαν και είπε ότι εννοούσε την Αργεντινή και το βράδυ την κατέβασε.

Έτσι τα ξημερώματα της 28ης Ιουνίου του η σελίδα του Αντιπροέδρου είχε στην κορυφή ένα βίντεο απ' το ΜEGA που μπήκε στις 27 Μαρτίου και ένα Δελτίο Τύπου που μπήκε στις 24 Μαρτίου. Η συνέντευξη που είχε μπει την προηγούμενη και υπήρχε πάνω απ' το βίντεο είχε εξαφανιστεί:


Το επόμενο πρωί ακόμα χειρότερα: Μπήκε άλλο ένα βίντεο με την ομιλία του στη Βουλή όπου έλεγε ότι τα τανκς αναφερόταν στην Αργεντινή... στις 28 Ιουνίου στις 11:51 π.μ. η συνέντευξη της 27ης Ιουνίου συνεχίζει να είναι εξαφανισμένη!!! Δείτε τη φώτο όπου μεταξύ των δύο βίντεο δεν υπάρχει η είδηση με τη συνέντευξη:


Κάπου εκεί κατάλαβε ότι θα γίνει χειρότερη ρόμπα, είχε ξεχαστεί και η μαλακία με τα τανκς έξω απ' τις ελληνικές Τράπεζες (μόλις σε μια μέρα ξεχάστηκε όπως ξεχνιούνται όλα στην Ελλάδα!!!) και αποφάσισε να ξανανεβάσει τη συνέντευξη με ημερομηνία δημοσίευσης την προηγούμενη μέρα (τόσο στο blogger όσο και στην wordpress που είναι φτιαγμένο το opengov και η σελίδα του Αντιπροέδρου μπορείς ελεύθερα να βάζεις ότι ημερομηνία θες ή να εξαφανίσεις μια δημοσιευμένη ανάρτηση αποθηκεύοντάς την σαν πρόχειρη και να την ξαναδημοσιεύσεις αργότερα με την ίδια αρχική ημερομηνία). Αποτέλεσμα, σήμερα στη σελίδα του Αντιπροέδρου υπάρχει μεταξύ των δύο βίντεο η είδηση με τη συνέντευξη με ημερομηνία δημοσίευσης 27 Ιουνίου... μια συνέντευξη που το μεσημέρι της 28ης Ιουνίου δεν υπήρχε (όπως είδατε στην πιο πάνω φώτο) επειδή είχε κατέβει:



Αυτό τον αντιπρόεδρο έχουμε για να μας κοροϊδεύει χωρίς τσίπα,
γιατί αυτός μας αξίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών