Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2011

Αριστεροί, “δεξιοί” και Τούρκοι μαζί για την αμερικανοσιωνιστική “επανάσταση”


Σε όλη τη Β. Αφρική και τη Μέση Ανατολή λένε ότι «ανάβουν οι φλόγες της εξέγερσης». Υποστηρικτές και θαυμαστές αυτών των «εξεγέρσεων» εκπρόσωποι όλου του φάσματος της αριστεράς και του βαθέος συστήματος. Η αριστερά στην Ελλάδα καλεί την μετατροπή της Πλ. Συντάγματος σε Ταχρίρ και αποδίδει τις μέγιστες των τιμών στην «εξέγερση» του αραβικού κόσμου. Βεβαίως, στην Ελλάδα, τέτοιες εκκλήσεις μόνο ως γραφικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ο λόγος είναι προφανής: Σε ολόκληρη τη Β. Αφρική και τη Μέση Ανατολή συνέβησαν ταραχές και εχθροπραξίες ευλογημένες από το διεθνή Σιωνισμό και Αμερικανισμό, για την εδαφική, οικονομική και ιδεολογική επέκταση της νεοφιλελεύθερης αυτοκρατορίας. Στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια ανάγκη, αφού είμαστε ήδη μέσα στα σύνορα της αμερικανοσιωνιστικής κυριαρχικής ζώνης.
Η διαφορά της Β. Αφρικής και της Μέσης Ανατολής από την Ελλάδα του 2008 και την Αγγλία του ...
2011 είναι ότι στις πρώτες περιπτώσεις γράφεται το τέλος κάποιων καθεστώτων στις δεύτερες περιπτώσεις γράφεται η ενδυνάμωση των καθεστώτων. Πρόκειται και στις δύο περιπτώσεις για ταραχές φυλετικού τύπου (με την βοήθεια λίγων προθύμων και στις δύο περιπτώσεις) που σκοπό έχουν να σπείρουν τον φόβο στον γηγενή πληθυσμό με σκοπό την υποταγή του. Εκτός και αν κάποιος νομίζει ότι θα αλλάξει το καθεστώς της Αγγλίας και σύντομα θα δούμε αμερικανικά αεροσκάφη να βομβαρδίζουν το Λονδίνο ή εκτός αν νομίζει κανείς ότι άλλαξε το καθεστώς στην Ελλάδα το 2008. Φυσικά ούτε το ένα έγινε, ούτε το άλλο πρόκειται να γίνει. Είναι η γνωστή τακτική των Αμερικανοσιωνιστών «Σοκ και Δέος» που σκοπό της έχει την υποταγή των Λαών.
Κάπως έτσι φτάσαμε στους ταυτόχρονους πανηγυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ και των Αμερικάνων για το ότι η Λιβύη «ζει ιστορικές στιγμές». Κάπως έτσι το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών κοντεύει να φτάσει στην υιοθέτηση συνθημάτων των αναρχικών, αποδεικνύοντας τι είναι πραγματικά όλοι αυτοί οι «επαναστάτες». Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ελληνική (;;) δεξιά από το όλο πανηγυρί, η οποία φυσικά τάχθηκε ολόψυχα με τις αμερικανικές δυνάμεις, τουλάχιστον όμως αυτοί είναι ειλικρινείς στο ότι είναι πάντα υποτελείς του αμερικανοσιωνιστικού ζυγού που καταπιέζει την Πατρίδα μας και το Έθνος μας· δεν το παίζουν επαναστάτες. Στην ίδια γραμμή με τους παραπάνω και η Τουρκία, αφού ο υπουργός Εξωτερικών Νταβούτογλου μετέβη στην έδρα των αντικαθεστωτικών και απέστειλε μήνυμα προς όλο τον αραβικό κόσμο, που έλεγε ότι οι αλλαγές στην Λιβύη πρέπει να αποτελέσουν ένα “μάθημα για όλους”, ενώ παράλληλα αναγνώρισε τους αντικαθεστωτικούς ως το νόμιμο εκπρόσωπο της Λιβύης. 
Τσάμπα «επανάσταση» «σύντροφοι»… Υποκινούμενη και κατευθυνόμενη. Όταν θα γίνει καμμιά πραγματική δεν θα σας ειδοποιήσει η αμερικανική πρεσβεία και ούτε που θα την πάρετε χαμπάρι.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών