Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2011

Τα παραμύθια της ΕΛΑΣ: Φοβούνται(λένε) “ακροδεξιό κτύπημα” τύπου… Νορβηγίας!


«Κυνήγι μαγισσών» κατά Χρυσής Αυγής! Αφορμή η υπόθεση στην Νορβηγία, που όλη η Ευρώπη γνωρίζει ότι δεν έχει καμμία σχέση με το Εθνικιστικό Κίνημα! Συστηματική η λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τα κανάλια των νταβατζήδων και ούτε λέξη για το ΛΑ.Ο.Σ., ενώ και αυτό αναφέρεται στο μανιφέστο του Μπρέιβικ…
Ας γνωρίζουν άπαντες τόσο αυτοί, που μιλάνε για ενδεχόμενο «ακροδεξιό κτύπημα», όσο και οι ρουφιάνοι τους στα κανάλια, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πλέον αναπτύξει μία δυναμική την οποία είναι αδύνατον να σταματήσουν και αυτό το βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους και τις πλατείες όχι μόνον της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδος! Ο κόσμος έχει καταλάβει και τον ολέθριο ρόλο που παίζει η...
κυβέρνηση και ότι αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Στην πραγματικότητα ο Καρατζαφέρης φανερά και ο Antony κρυφά κρατάνε το φανάρι στον Γιωργάκη στο ξεπούλημα της χώρας.
Όσο για την ανησυχία που έπιασε ακόμη και τον ίδιο τον αρχηγό της αστυνομίας, που είπε φανερά ότι παρακολουθούνται οι ακροδεξιοί, έχουμε να πούμε ότι πολύ πριν την εγκληματική ενέργεια στην Νορβηγία, έκαναν αυτό το πράγμα και προέβαιναν σε πλήθος παρανομιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μία προγραμματισμένης ομιλίας σε αίθουσα πόλεως της Βορείου Ελλάδος, όπου από την ίδια την Αθήνα άσκησαν πιέσεις τα μεγάλα κεφάλια του ΕΛΑΣ για να μη πραγματοποιηθεί αυτή κι ότι στην περιοδεία μας ακολουθούσαν δύο τζιπάκια της αστυνομίας πίσω, ενώ προπορευόντουσαν άλλα δύο. Ούτε τον Μπιν Λάντεν να συνόδευαν! Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία τους… Όλα αυτά ενώ, η αναρχοκομμουνιστική τρομοκρατία είναι δεδομένη και μετράμε νεκρούς τα τελευταία χρόνια.

Για τις ανοησίες των αρμοδίων και το κυνήγι μαγισσών διαβάσαμε σχετικά στην έγκυρη ιστοσελίδα defencenet.gr και σας το παραθέτουμε αυτούσιο:
defencenet.gr: “Φαντάσματα” στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς κυνηγά η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ
Προκειμένου να καλύψει το σοβαρότατο έλλειμμα ασφάλειας στην καθημερινή ζωή του Έλληνα πολίτη, η ηγεσία της ΕΛΑΣ φαίνεται πως έχει αποδοθεί σε ένα αγώνα να ανακαλύψει πρόσωπα και καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, δημιουργώντας αρνητικό κλίμα.
Έτσι με απανωτές δηλώσεις για αυξανόμενη επικινδυνότητα οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς και αόριστες διασυνδέσεις σε καθαρά νοητικό επίπεδο (και χωρίς συγκεκριμένες απολήξεις αφού δεν έγινε δυστυχώς για αυτούς που το επινόησαν δυνατό να εξευρεθεί κάποιου άλλου είδους διασύνδεση του Νορβηγού μακελάρη Μπρέιβικ με την Ελλάδα), επιχειρεί η ηγεσία της ΕΛΑΣ τη δημιουργία κλίματος γενικής αποσταθεροποίησης και εχθροπάθειας  εναντίον ενός πολιτικού χώρου. Το «κυνήγι» αυτό των «μαγισσών» ξεκίνησε ουσιαστικά στις 26 Ιουλίου όταν ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Λευτέρης Οικονόμου και μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έκανε λόγω μεταξύ άλλων για τη «δημιουργία μιας φασίζουσας ακροδεξιάς προέλευσης βίας».
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κοκκαλάκης αναφέροντας στο Associated Press  ότι έχουν αυξηθεί οι σχετικοί έλεγχοι σε «ακροδεξιά» sites, μετά το μακελειό στη Νορβηγία, ενώ η Ελληνική Αστυνομία τα τελευταία 24ωρα έχει αυξήσει την παρουσία της σε περιοχές όπου προσεύχονται μουσουλμάνοι μετανάστες, όπου σύμφωνα  πάντα με τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ, «η αύξηση αυτή υπάρχει, μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στη Νορβηγία».
Τώρα τι ακριβώς ψάχνει η ΕΛΑΣ σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της είτε σε ιστολόγια του χώρου της εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς είτε σε χώρους των μουσουλμάνων είναι άγνωστο. Η «αξιοποίηση» όμως ενός επεισοδίου σε μια άλλη χώρα, όπου θύματα ήταν Νορβηγοί και όχι μουσουλμάνοι, για τη δημιουργία ενός κλίματος “εχθροπάθειας” και κοινωνικής φοβίας εναντίον ενός πολιτικού φάσματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από προβοκατόρικη έως και ως  ύποπτη. Η στάση αυτή όμως της Αστυνομίας και οι δηλώσεις μάλιστα σε διεθνή ΜΜΕ φαίνεται πως είναι υπεύθυνη και για την αναπαραγωγή των δημοσιευμάτων αυτών στον ελληνικό Τύπο τα οποία μιλούν για κτυπήματα «τύπου Μπρέιβικ» στη χώρα!…  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=22401&Itemid=85

μέσω ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών