Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 20, 2011

“Λεφτά υπάρχουν!”- Για τους πρασινοφρουρούς…


“Λεφτά υπάρχουν!”- Εκατοντάδες νέους φορείς και υπηρεσίες (και ΜΚΟ….) για πρασινοφρουρούς έχει συστήσει ο Τζέφρυ και έπεται συνέχεια…
Τους τελευταίους μήνες πολύς λόγος γίνεται για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να εξοικονομηθεί χρήμα για την αποπληρωμή των (ουδέποτε αποσαφηνισμένων) χρεών της Ελλάδος στους παγκόσμιους τοκογλύφους. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν (αλλά το ψυλλιάζονται σίγουρα) είναι ότι η εφευρετικότητα και η απατεωνιά της συγκυβέρνησης είναι άνω ποταμών, διότι με την δικαιολογία της οικονομικής κρίσης, θα βρει το … πάτημα να διώξει κόσμο και να «βολέψει» τα δικά της παιδιά, παλιούς και νέους (ψηφοφόρους), πραγματοποιώντας έτσι τα «πράσινα ρουσφέτια» και εξασφαλίζοντας ότι κάποιοι θα τους (ξανα)ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές.
Μόνο τον πρώτο 1,5 χρόνο διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ο Τζέφρυ έχει συστήσει τις εξής υπηρεσίες, με την κατάλληλη πάντα ρουσφετολογική στελέχωση αυτών (που συντηρούνται από τον Έλληνα φορολογούμενο-κορόιδο):

- 41 Γενικές και Ειδικές Γραμματείς, Νομικά Πρόσωπα και Αυτοτελείς Υπηρεσίες,
- 386 Γενικές Διευθύνσεις, Διευθύνσεις και Τμήματα,
- 11 Αυτοτελή Γραφεία,
- 2 Ανεξάρτητες Αρχές,
- 3 Ινστιτούτα,
- 701 Συμβούλια (για το πρόγραμμα Καλλικράτη, το οποίο ξηλώνει ο Ρέππας),
- 165 Συμπαραστάτες του Δημότη,
- 13 Περιφερειακούς Συμπαραστάτες του Πολίτη,
- 7 Εκτελεστικούς Γραμματείς Περιφερειών,
- 1.326 αμειβόμενες Επιτροπές,
- 325 Κέντρα Δια Βίου Μάθησης και τέλος τις 19 ΜΚΟ για τις 55.000 θέσεις (πράσινες προσλήψεις) με το μπόνους των 10 εκατομμυρίων ευρώ!
Υπολογίστε τον αριθμό των προσληφθέντων (παλιών και μελλοντικών, πράσινων ψηφοφόρων) στις ως άνω υπηρεσίες και θα καταλάβετε ότι… λεφτά υπάρχουν! Φοβερή πατέντα: καταργείς έναν οργανισμό ή απειλείς με απολύσεις (οικογενειάρχες και πτυχιούχους νέους) και ιδρύεις ταυτοχρόνως 2-3 καινούργιους φορείς, με άλλο «ονοματεπώνυμο», για το βόλεμα «ημετέρων»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών