Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2011

Ένα διαχρονικό άρθρο και το ποιοί είναι οι Μογγολότουρκοι και ποιές οι προθέσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο


<em>A photograph published on the social networking service Twitter on July 6, 2009 purportedly shows a dead body following a riot in Urumqi, Xinjiang Uygur Autonomous Region on July 5, 2009.</em>
Νεκρός Χαν από τη δολοφονική μανία των Οϊγκούρων


Όσο και αν προσπαθούν τα δυτικά μέσα να υποβαθμίσουν τα γεγονότα στην επαρχία Ξινγιάνγκ πετώντας τις γνωστές κορώνες περί “παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων” εντός Κινεζικού εδάφους, η Κίνα είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει τη σχεδιαζόμενη – υποκινούμενη γενοκτονία εντός του εδάφους της.
Τα γεγονότα τα οποία Κινέζοι αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν ως “πρόβα αποσταθεροποίησης” διαδραματίστηκαν μετά από συμπλοκές Κινέζων της φυλής Χαν και Οϊγκούρων εντός εργοστασίου της πόλης Ουρούμκι. Αμερικανικες πηγές υποστηρίζουν ότι δύο εργάτες Οϊγκούροι έχασαν τη ζωή τους κατά τα επεισόδια γεγονός που προκάλεσε “ειρηνική διαμαρτυρία” στους δρόμους της πόλης η οποία κατέληξε σε αιματοχυσία. Η αλήθεια βέβαια είναι τελείως διαφορετική αφού την τελευταία τετραετία δυτικοτραφείς, εκπαιδευμένοι στο Πακιστάν έχουν παρεισφρήσει στις τάξεις των Οϊγκούρων της Κίνας προσπαθώντας να δημιουργήσουν εστίες ανάφλεξεις και εσωτερικά προβλήματα στην Κινεζική επικράτεια. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, οι Κινέζοι, ιδιαίτερα οι Χαν τρέφουν....
μακραίωνη απέχθεια για τη φυλή των Οϊγκούρων που τη θεωρούν υπεύθυνη για την καταστροφή του Κινεζικού πολιτισμού (Ο Τζέγκινγκς καταχρηστικά ονομάστικε “Χαν” αφού διέλυσε τη γνωστή δυναστεία). Απέχθεια που εντείνεται μετά την επαναφορά διδαχής της Κινεζικής ιστορίας την τελευταία 15ετία στις βασικές βαθμίδες εκπαίδευσης.
Μετά το “συμβάν” στο εργοστάσιο, περί τα 1000 άτομα ξεχύθηκαν στους δρόμους δολοφονώντας αδιάκριτα όποιον Κινέζο Χαν εντόπιζαν (σε 156 ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών αμάχων τα Κινέζικα πρακτορεία) καταστρέφοντας συγχρόνως καταστήματα, σπίτια κλπ.
Η αντίδραση των Κινέζων ήταν άμεση. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι οι οργανωτές είναι περί τους 100 που ο καθένας είχε μικρές ομάδες στον έλεγχο του και ο συντονισμός γινόταν μέσω διαδικτύου, διέκοψαν κάθε παροχή σύνδεσης στην ευρύτερη περιοχή και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν τους επικεφαλείς. Παρά την άμεση κινητοποίηση και καλή πληροφόρηση, κατάφεραν να συλλάβουν μόνο δέκα από αυτούς πράγμα που δείχνει ότι υπήρχε άρτιο σχέδιο διαφυγής.
U.S. President Bush meets with Chinese Human Rights Activists in Washington
ο Αλίμ Σεϊτόφ όταν παρουσιαζόταν σαν "Κινέζος ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων!" αγκαλιά με τον Μπους (στο κέντρο)
Οι αρχές υποστηρίζουν ότι το συντονιστικό κέντρο των ομάδων δράσης είναι στην Ουάσινγκτον φωτογραφίζοντας  τον Αλίμ Σεϊτόφ, πρόεδρο της ΟϊγκουροΑμερικανικής (!) ένωσης ως πρόσωπο κλειδί. Δε μπορούμε να μην θυμήσουμε τους συνειρμούς με το Αφγανιστάν (βλ. σχετικό άρθρο). Οι ομάδες δράσεις αυτές χωρίζονται σε τρία σκέλη: Τους οργανωτές ένοπλων ομάδων με ειδικότητα στον ανταρτοπόλεμο, τους υποκινητές θρησκευτικού μίσους στις τάξεις των Μουσουλμάνων και τέλος αυτούς που απεργάζονται την απόσχιση συγκεκριμένων περιοχών βάσει στρατηγικής και όχι πληθυσμιακής σύνθεσης. Οι τελευταίοι φέρονται να παίρνουν εντολές από Ευρωπαϊκό έδαφος, συγκεκριμένα τη Σουηδία όπου ενεργοποιείται ο Dilxat Raxit, ηγέτης του “Παγκόσμιου Κονγκρέσσου των Οϊγκούρων”. (σσΟ: Αυτή την παγκοσμιότητα των Οϊγκούρων ας ελπίσουμε να μην την ξαναζήσουμε…).
Η επαρχία Ξινγιάνγκ αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό στρατιωτική διοίκηση για προληπτικούς λόγους αν και οι αρχές γνωρίζουν ότι ελλείψει υποκινητών δύσκολα θα υπάρξουν νέα επεισόδια. Γι’ αυτό και έχουν στρέψει τις ενέργειες τους για τη σύλληψη και των υπολοίπων τομεαρχών προτού καταφέρουν να υποκινήσουν ευρύτερες εκδηλώσεις βίας που θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν.
S. Yang, για τη μετάφραση Α.Π.
(σσΟ: Δοκιμασμένες συνταγές σε άλλα μεγέθη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών