Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 12, 2011

ΑΓΙΟΝ ΕΙΧΕ Η MIRANDA JAFFA!!


ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ STRAUSS KAHN!!
Κορυφαίο, επικό άρθρο από το Blog “Θεοπρόβλητος”!! Ύμνος!
Το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο…
Συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες, το στελεχος του κομματος της Δράσης - των Στεφανου Μάνου, Αβραντίνη, Μπουτάρη, Βερέμη, και Σια – και διεθνής οικονομολόγος κα  Μιράντα Ξαφά (Miranda Jaffa), στο τσακ γλύτωσε από το ενδεχόμενο παρενόχλησης από τον κο Strauss Kahn κατα την διάρκεια της θητείας της ως Αναπληρώτριας Εκτελεστικής Διευθύντριας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF), το οποίο εδρεύει στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, την Ουάσινγκτον (Washington).
Η κυρία Ξαφά παλαιότερα υπήρξε... εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ, ενώ με άδεια από το ΔΝΤ διετέλεσε και οικονομική σύμβουλος του τέως πρωθυπουργού κου Μητσοτάκη στην κυβέρνηση της ΝΔ το διάστημα 1990 ως 1993. Την ίδια περίοδο δηλάδη που ο κος Στέφανος Μάνος είχε αναλάβει εργολαβία τις αποκρατικοποιήσεις με την βοήθεια τού κου Γιαννη Σφηνιά, επίσης στελέχους του κόμματος της Δράσης.
Από το 1980 ως τον Απρίλιο του 1991 εργάστηκε στο ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον όπου ασχολήθηκε κυρίως με τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση σταθεροποιητικών προγραμμάτων, κυρίως στη Λ. Αμερική. Στη συνέχεια εργάστηκε στην επενδυτική τράπεζα Salomon Βrothers (τώρα μέλος του Citigroup) στο Λονδίνο.
Η κυρία Ξαφά τοποθετήθηκε από τον πρώην υπουργό Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφη ως εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ ενώ τώρα είναι σύμβουλος επενδύσεων στην  IJ Partners με έδρα την Γενεύη καθως και σύμβουλος Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, μαζί με τον γιό του κου Στεφανου Μάνου, μια ομολογουμένως πρωτοπόρα και διορατική τράπεζα αφού εξαγόρασε και μερίδιο της Proton Bank στην οποία πλεον προεδρεύει ο τέως πρεσβυς των ΗΠΑ κος Daniel Σπεκχαρντ και η οποία είχε παλαιότερα εξαγοράσει την Ωmega Bank του κου Χασδάι Καπόν, του κομματος της Δράσης και  νυν αντιδημαρχου οικονομικων του κου Μπουτάρη.
“Προφανως η εμπνευσμενη αυτή επιλογή τής κας Ξαφά να φύγει από το ΔΝΤ σε συνδυασμό με μια άνωθεν θεία επέμβαση κάποιου αγίου-προστάτη που οδήγησε στην φθορά και την πτώση του Καραμανλή junior, ήταν αυτό που την έσωσε από το ενδεχόμενο μιας σεξουαλικής επίθεσης από τον Strauss Kahn”, είναι η άποψη που εκφράζουν καποιοι αναλυτές.
Με το άκουσμα της απόπειρας βιασμού της καμαριέρας από τον κο Kahn και το πλήθος ανάλογων αποκαλύψεων που ακολούθησαν, πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να συμπαρασταθούν ηθικά στην κα Ξαφά για την ενδεχόμενη περιπέτεια στην οποία θα μπορούσε  θεωρητικά να είχε μπεί, όπως η κα Μπακογιάννη, ο κος Σηφουνάκης, ο κος Στέφανος Μάνος, ο κος Μανώλης Βασιλάκης, ο κος Σταυρος Θεοδωράκης, ο κος Αλογοσκούφης, ο κος Θάνος Βερέμης, ο κος Τατσόπουλος, ο κος Μπαξεβάνης, ο κος Ανδριανόπουλος με την κα ΑλΣαλεχ, ο δημαρχος Θεσσαλονίκης κος Μπουταρης ο οποίος δήλωσε πάντα διαθέσιμος να παράσχει καθε βοήθεια σε ότι του ζητηθεί, ο κος Νικος Δήμου, αρκετοί δημοσιογραφοι και επιχειρηματίες κυρίως από την Κρητη και τη Σαλονίκη, αλλά και οι Μητροπολίτες Άνθιμος Θεσσαλονίκης, και Καλαβρυτων Αμβροσιος από καθαρό ενδιαφέρον για το χριστεπώνυμο πλήρωμα.
Η κα Ξαφά αρθρογραφεί στα περιοδικά Athens Review of “Books” (παραρτημα του “New York Review of Books” των Robert B. Silvers και Barbara Epstein), “Athens Voice” κλπ. ενω έχει παρουσιάσει και τις θεσεις του κοματος της σε εκπομπες του Δραση-Σκαι, όπως  μεταξύ άλλων την καταργηση της δωρεάν παιδείας, της δωρεαν νοσοκομειακης περίθαλψης κλπ.
 Με τόσες δράσεις και ασχολίες -που προάγουν κυρίως τα συμφεροντα του απλού λαού και της πατρίδας- σίγουρα κάποιος άγιος θα την φύλαξε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών