Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2011

Στρατιωτική παρέλαση των Τούρκων στην Τραπεζούντα και την παρακολούθησαν μόνο 10 άτομα... Μάλλον κάποιους άλλους περιμένουν...!

Σ.σ. Πασπαρτού: Αμφιβάλλει κανείς πως αν γινόταν εορατασμός για την επανάσταση του 1821 θα είχε την μισή και παραπάνω Τραπεζούντα στους δρόμους και Ελληνικές σημαίες στα σπίτια των σπιτιών;

Διαβάζουμε στο onalert...
"Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι αξιωματικοί αλλά και ο νομάρχης της Τραπεζούντας όταν διαπίστωσαν πως στην σημερινή (σ.σ. χθεσινή) εθνική γιορτή της Τουρκίας, στο δρόμο είχαν συγκεντρωθεί μόλις 10 άτομα!

Σήμερα οι γείτονες μας γιορτάζουν τη νίκη τους απέναντι στον ελληνικό στρατό το 1922. Σε κάθε πόλη της Τουρκίας διοργανώνονται παρελάσεις. Όμως η...
σημερινή ημέρα συνέπεσε με τη θρησκευτική γιορτή των Μουσουλμάνων δηλαδή το Μπαϊράμι και έτσι οι περισσότεροι τούρκοι αδιαφόρησαν για την εθνική τους γιορτή.

Όμως αυτό που συνέβη στην Τραπεζούντα όπου έχει ένα εκατομμύριο πληθυσμό δεν είχε κανένα προηγούμενο. Ο Νομάρχης και ο στρατιωτικός διοικητής αναγκάστηκαν να χαιρετήσουν τους άδειους δρόμους της πόλης, καθώς μόλις 10 άνθρωποι είχαν σπεύσει στην άκρη του δρόμου.
Έτσι η παρέλαση της εθνικής γιορτής μετατράπηκε σε φιάσκο."

1 σχόλιο:

  1. Ίσως φάνηκε πόσοι έχουν τουρκική εθνική συνείδηση. Όπως και να έχει το πράμα, ας χαρούν τη πόλη μας λίγο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών