Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

Αισχρή διαπλοκή Διαμαντοπούλου-Bilderberg με τον αφισσοκολλητή της ΚΝΕ, "Γερμανό". Θύμα τα προσωπικά δεδομένα του φοιτητή

Διαβάστε όλη τη χυδαία διαδικασία "καταπάτησης" των προσωπικών δεδομένων των φοιτητών με την ανοχή και την αρωγή του Υπουργείου Παιδείας...


O φοιτητής μπαίνει στην Ιστοσελίδα του (Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας) και συμπληρώνει τα στοιχεία του, ενώ επιλέγει και το κατάστημα παραλαβής του πάσο. Η γραμματεία επιβεβαιώνει τα στοιχεία του φοιτητή και τα στέλνει στην ΕΔΕΤ.
Ο φοιτητής λαμβάνει mail και SMS από την ΕΔΕΤ ότι το πάσο του βρίσκεται στο κατάστημα της επιλογής του. Ο φοιτητής πρέπει να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο για να γίνει η ταυτοποίηση, καθώς και τον 14ψήφιο κωδικό του πάσο. Χωρίς τον αριθμό δεν μπορεί να γίνει η παράδοση. Ο φοιτητής εισέρχεται στο κατάστημα. Ο υπάλληλος ζητάει από τον δικαιούχο ή το τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο:
Το μοναδικό αριθμό του Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου (14 ψήφιο)
Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο του δικαιούχου ή εξουσιοδότηση σε περίπτωση παραλαβής από τρίτο πρόσωπο και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο του τρίτου προσώπου
Ελέγχονται τα έγγραφα και ταυτοποιούνται για τον δικαιούχο ή το τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Ζητείται το δελτίο ειδικού εισιτηρίου.
Το Κατάστημα εισπράττει το αντίτιμο του πάσο (2,46€ + ΦΠΑ) και δίνει την απόδειξη.
Ο φοιτητής ή το τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο υπογράφει την απόδειξη παραλαβής του πάσο, η οποία πρέπει να φέρει το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη, τον αριθμό δελτίου ειδικού εισιτηρίου, την υπογραφή του παραλήπτη καθώς και ημερομηνία και ώρα παραλαβής.
Τα στοιχεία κρατούνται σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Σε περίπτωση παραλαβής από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, επισυνάπτεται στη βεβαίωση παραλαβής ή πρωτότυπη εξουσιοδότηση.
Το κατάστημα εκδίδει απόδειξη λιανικής πώλησης, σκανάροντας ταυτόχρονα το barcode του πάσο από το φάκελο (14ψήφιος κωδικός). Το Κατάστημα έπειτα παραδίδει το πάσο.
Το πάσο παραδίδεται σε κλειστό φάκελο, που απαγορεύεται να ανοιχθεί από το κατάστημα.
Και να σημειωθεί εδώ ότι ο Π. Γερμανός είναι πλέον παρελθόν από τον Όμιλο Γερμανός, αφού έχει ιδρύσει την αλυσίδα PUBLIC και τα καταστήματα Γερμανός τα οποία τα περισσότερα είναι Franchise, έχουνε πουληθεί με το μεγάλο ΝΤΙΛ τότε μεταξύ Π.ΓΕΡΜΑΝΟΥ – Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ – ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟΥ και ανήκουν στην Cosmote και στην ουσία στην DEUTSCH TELEKOM!

Ελληνόψυχοι Εργαζόμενοι Καταστήματος Γερμανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών