Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2011

«Την έπεσε» στη Μπανόν ο Στρος Καν; Νέες αποκαλύψεις στο φως


«Ο Στρος Καν προσπάθησε να φιλήσει την Κριστίν Μπανόν, χωρίς εκείνη να συναινέσει», αποκαλύπτει η ιστοσελίδα www.lexpress.fr. Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου φέρεται, σύμφωνα το δημοσίευμα, να παραδέχθηκε στη διάρκεια της ακρόασής του, ότι επιχείρησε να πλησιάσει ερωτικά τη Μπανόν, τη δημοσιογράφο και συγγραφέα που τον έχει μηνύσει για απόπειρα βιασμού της, διέρρευσε σήμερα από μια πηγή της έρευνας.

Πηγή που μετέχει στην έρευνα δήλωσε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας ότι ο Στρος Καν προσπάθησε να φιλήσει τη Μπανόν, χωρίς εκείνη να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Ο συνήγορος του Στρος Καν, Ενρί Λεκλέρ, αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο στο Γαλλικό πρακτορείο που επικοινώνησε μαζί του.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν κατέθεσε στην αστυνομία, στις 12 Σεπτεμβρίου και τότε είχε διαρρεύσει ότι»διέψευδε όλα τα στοιχεία, που σχετίζονται με απόπειρα βιασμού, όταν σε ένα κενό διαμέρισμα στο Παρίσι συνάντησε, τον Φεβρουάριο του 2003, την Τριστάν Μπανόν».

«Όμως παραδέχθηκε ότι έκανε τα πρώτα βήματα ερωτικής σχέσης με την Μπανόν, χωρίς να είναι περισσότερο ακριβής», ανέφερε η ίδια πηγή, χωρίς να επεκταθεί. Στην ίδια ιστοσελίδα αναφέρεται επίσης ότι «ο Στρος-Καν θέλησε να φιλήσει την κοπέλα συναντώντας την άρνησή της, οπότε δεν επέμεινε...».

Μέλη του στενού περιβάλλοντος των δύο πρωταγωνιστών αυτής της ιστορίας κατέθεσαν επίσης στην αστυνομία, όπως έκανε κι η ίδια η Τριστάν Μπανόν.

Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, είτε θα παραπεμφθεί σε τακτική ανάκριση, είτε θα αρχειοθετηθεί ή θα αποφασιστεί ότι συντρέχει παραγραφή.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μερικά 24ωρα πριν από την πρώτη συνέντευξη του Ντομινίκ Στρος Καν, μετά τα γεγονότα της 14ης Μαΐου και την υπόθεση της Ναφισάτου Ντιαλό. Την Κυριακή, ο Στρος Καν θα δώσει συνέντευξη στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου Κλερ Σαζάλ.

Σύμφωνα με όσα λέγονται, ο Στρος Καν θα αναφερθεί τόσο στο πολιτικό μέλλον του, όσο και στις κατηγορίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών