Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2011

Απίστευτοι γραικύλοι και ανθέλληνες οι πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ... Βγάζουν σε εφεδρεία ΕΠΟΠ..

... Αποδυναμώνοντας και κάμπτοντας το φρόνημα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, την ώρα που η απειλή του πολέμου με τους μογγόλους είναι πιο κοντά από ποτέ.
Αν πιστέψουμε το δημοσίευαμ της "Ε" για το σχέδιο εφεδρείας που ετοιμάζει η "Ελληνική"; Κυβέρνηση, των ΕΠΟΠ, στέλνοντας 18.000 εξ' αυτών σε.... διακοπές, είναι πασιφανές ότι οι άνθρωποι έχουν στόχο να διαλύσουν τη Χώρα και να την παραδώσουν σε όποιον τη... διεκδικήσει.
Ο ενδοτισμός τους και η ανθελληνική στάση τους μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με το μύθευμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας των κληρωτών στρατιωτών, ως ανάχωμα στην σμίκρυσνη των Ενόπλων Δυνάμεων. Κάτι που είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να γίνει, καθώς θα θεωρείται "φασιστικό" μέτρο από τους εν Ελλάδι άπλυτους-μαρξομπολσεβίκους.
Για να σας μιλήσουμε και με αριθμούς...

Μας πληροφορεί Μέραρχος (δε θα πούμε όνομα προς το παρόν, άλλωστε δεν είναι και πολλοί) πως αν εφαρμοστεί ένα τέτοιο σχέδιο, από 90.000 ΕΤΟΙΜΟ ανθρώπινο δυναμικό του Ελληνικού Στρατού θα φθάσουμε εν μια νυκτί στις 70.000 μπορεί και λιγότερο.
Την ίδια ώρα η Τουρκία έχει περί τις 440.000 προσωπικό....
Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι οι ΕΠΟΠ πληρώνονται με λιγότερα από 1000ευρώ μηνιαίως και οι θέσεις που καλύπτουν σε ορισμένα στρατόπεδα είναι αναντικατάστατες...

Αν τολμούν σας τους βγάλουν σε εφεδρεία....
Τα όπλα όμως φεύγοντας θα τα παραδώσουν;
Εμείς λέμε καλού κακού να τα κρατήσουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών