Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2011

Όχι που θα πήγαινε στις ΗΠΑ ο Jeffrey και δε θα συναντούσε Εβραιοαμερικάνους...

Στα πλαίσια βέβαια της "όξυνσης" των σχέσεων με την Τουρκία θα συναντηθεί και με τον πασά Ερντογάν...
Διαβάστε ολόκληρο το πρόγραμμα του ΓΑΠ
Στη Νέα Υόρκη θα μεταβεί στις 17 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου για τις εργασίες της 66ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Το πρόγραμμα των επαφών του θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα, με τον γενικό γραμματέα του διεθνούς οργανισμού, Μπαν Κι-μουν και στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με στελέχη σημαντικών εβραιοαμερικανικών οργανώσεων. Μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, τον πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρη Χριστόφια και ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής.

Ο Γ. Παπανδρέου, είναι προσκεκλημένος σε γεύμα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και το βράδυ της ίδιας μέρας θα μιλήσει σε μεγάλη συγκέντρωση, σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, που διοργανώνει το Foreign Policy Association.

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην καθιερωμένη δεξίωση που θα παραθέσει ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και στο γεύμα του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον, όπου μέχρι στιγμής, έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ και τις ηγεσίες των Επιτροπών Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας και της Βουλής.

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, θα δοθεί προς τιμή του δεξίωση στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο, όπου θα παραστούν ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, αξιωματούχοι ομογενειακών φορέων, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και άνθρωποι των τεχνών. Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση του προεδρείου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και στη συνέχεια θα προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Μαζί του θα μεταβούν στις ΗΠΑ, ο υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Λαμπρινίδης, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δόλλης, και ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών