Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2011

Εκπληκτικό κείμενο που αξίζει να διαβαστεί: Η “Νομική Επιστήμη” έναντι της Φύσης


Είναι γνωστό ότι η Νομική Επιστήμη είναι στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης, του εθνομηδενισμού και της πολυπολιτισμικότητας. Γιαυτό και στον τίτλο αναφέρεται εντός εισαγωγικών.Διότι έχει τόσο πολύ αλλοιωθεί ο σκοπός της, ωστέ πλέον δεν ομιλούμε για Επιστήμη, αλλά για ένα στρατευμένο σύστημα νόμων που επιβάλλεται από παράγοντες όχι και τόσο εθνικά ευαισθητοποιημένους.
Αρχικώς είναι απαραίτητο να αναφέρουμε κάποιους ορισμούς.Ιθαγένεια....
είναι ο δεσμός ενός ατόμου με έναν λαό.Συγκεκριμένα, πρόκειται για φυλετικό δεσμό, εφόσον η λέξη “ιθαγένεια” περιέχει τη λέξη “γένος”.Ιθαγενής επομένως είναι ο αυτόχθων, αυτός που ανήκει στο ίδιο γένος με τους υπόλοιπους ομογενείς τους, ομοφύλους του.Ιθαγενείς είμαστε οι Έλληνες μεταξύ μας. Όποτε ιθαγένεια, είναι η βάση της εθνικότητας.Αναφέρεται στη φυλετική καταγωγή.Αυτά ισχύουν πραγματικά, σύμφωνα με την ετυμολογία.Αν κάποιος νομίσει ότι αυτήν την απόδοση την υιοθετεί και η επιστήμη της νομικής, πλανάται.Το κατεστημένο έχει αλλοιώσει πλήρως την έννοια της ιθαγένειας.Ίσως δεν τους άρεσε που στην ιθαγένεια υφέρπει ο φυλετικός παράγοντας, ο δεσμός Αίματος.Για ποιο λόγο; Διότι η φυλή ως έννοια είναι υπό διωγμό! Οπότε ήταν επιτακτική η ανάγκη να αλλάξει η έννοια της ιθαγένειας, προκειμένου να υπηρετήσει την παγκοσμιοποίηση και στο δούρειο ίππο που τα πολιορκεί, την πολυπολιτισμικότητα.
Αν λοιπόν κάποιος ψάξει στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο να δει τον ορισμό της ιθαγένειας, θα διαβάσει το εξής: “Ιθαγένεια είναι ο νομικός δεσμός που συνδέει ένα άτομο με το λαό της πολιτείας στης οποίας το έδαφος ανήκει”. Η λέξη κλειδί είναι “νομικός”…Δηλαδή για την Νομική, ιθαγένεια είναι ένα νομικό γεγόνός, μία σύνδεση νομική και όχι πραγματική.Χρησιμοποιούν την σημαντική έννοια της ιθαγένειας για να προσδιορίσουν τον νομικό δεσμό που είναι δυνατόν να αναπτύξει ο οποιοσδήποτε με το κράτος.Χυδαίο..Με άλλα λόγια η ιθαγένεια στην νομική επιστήμη ταυτίζεται σχεδόν με την υπηκοότητα! Έτσι έλληνας ιθαγενής, μπορεί να είναι οποιοσδήποτε αλλόφυλος ή αλλογενής.Την νομική επιστήμη δεν την ενδιαφέρει καν η καταγωγή, η φυλετική καταγωγή.Συνεπώς ημεδαποί δύνανται να θεωρούνται αλλόφυλοι, που έχουν λάβει την ιθαγένεια !!
Η ιθαγένεια λοιπόν διαχωρίζεται απο την εθνικότητα, που και οι δύο έννοιες αποτελούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγόνοτα , και η ιθαγένεια ταυτίζεται με την υπηκοότητα, η οποία υπηκοότητα αποτελεί καθαρά νομικό γεγονός που πλέον στις μέρες μας απονέμεται σε πλήθος αλλοφύλων, με την πράξη της πολιτογράφησης.Η εθνική καταγωγή εξαφανίζεται, δεν ενδιαφέρει το ένοχο σύστημα του εθνομηδενισμού. Η ιθαγένεια αναλαμβάνει το ρόλο της έννοιας της υπηκοότητας, και η υπηκοότητα εξαφανίζεται ως λέξη, γιατί λένε οι νομικοί ότι ” εκφράζει …αυταρχικότητα”!!! Έτσι δε, η πραγματική ιθαγένεια αποδίδεται!!! Φαντασθείτε να εισβάλλουν μέσα στο σπίτι ξένοι και αντί να θεωρούνται εισβολείς ( άντε φιλοξενούμενοι για κάποιους ¨μεγαλόκαρδους”) , ώστε να απομακρυνθούν άμεσα, να απολαμβάνουν τα αγαθά μαζί με τους σπιτονοικοκύρηδες από δω και στο εξής… σαν να ήταν ανέκαθεν κάτοικοι αυτού του οίκου… Εξωφρενικό.
Γίνεται αντιληπτό ότι η ταύτιση των εννοιών ιθαγένειας και υπηκοότητας γίνεται εκ του πονηρού και έχει έναν σκοπό.Να αποπροσανατολίσει το λαό και να απεμπολήσει κάθε δείγμα εθνικής αντιλήψεως.Με την ταυτίση αυτή, που οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι ιδιοφυές εύρημα, λαμβάνει χώρα μια από τις πιο αποτελεσματικές τακτικές προπαγάνδας: δύο βήματα εμπρός, ένα πίσω.Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η ιθαγένεια ταυτίζεται με την υπηκοότητα, επιτυγχάνουν πολλούς στόχους που αυτοί εξαρχής φαντάζουν απίθανοι. Κερδίζουν χρόνο.Καταφέρνουν να τυπώσουν στην συνείδηση του Λαού ότι δεν έχει σημασία από που κατάγεται κάποιος, αρκεί να έχει την ελληνική ιθαγένεια.Ξεκινώντας λοιπόν από αυτή τη διαπίστωση, έχει χάσει κάποιος τη πρώτη μάχη.Έπειτα ο αντίπαλος μας έχει ήδη αναγκάσει να παίξουμε με τους δικούς του όρους.Το όπλο του είναι η νομική επιστήμη, όπως ισχυρίζεται, ή η στρατευμένη νομική επιστήμη, ή η σε διατεταγμένη υπηρεσία νομική επιστήμη , εφόσον μας λέει ότι ο ιθαγενής και ο υπήκοος είναι το ίδιο και το αυτό.Πείτε το όπως θέλετε!΄Ομως είναι κάτι που βρίσκεται πάνω από νόμους και διατάξεις.Πάνω από κωλόχαρτα!Η Φύση… Και αυτό είναι το όπλο μας και ο οδηγός μας έναντι του σάπιου καθεστώτος…
 Ένας φοιτητής λοιπόν της νομικής, διδάσκεται ότι ημεδαπός είναι αυτός που κατέχει την ελληνική ιθαγένεια( υπηκοότητα στην ουσία, όπως είπαμε). Ας είναι απο τα βάθη της Αφρικής, ή της Ασίας.Ας μην έχει καμιά σχέση με τη φυλή μας.Αν πληρεί τις προϋποθέσεις που απαιτεί το αντεθνικό καθεστώς, θεωρείται Έλληνας.Οπότε ολές αυτές οι χιλιάδες αλλοδαπών που λαμβάνουν ελληνική ιθαγένεια, με νόμους τραβηγμένους από τα μαλλιά, είναι και νόμιμοι πλέον! Φαντασθείτε δε, στο μέλλον τι προβλήματα θα αντιμετωπίσουμε με όλους αυτούς που ήρθαν στην Πατρίδα μας ως εισβολείς και θα γίνουν εντέλει Έλληνες.Μπήκαν ως εισβολείς και γίνονται ημεδαποί, ίσοι με τους Έλληνες πολίτες.Υπάρχει βέβαια και η άποψη ότι το προδοτικό κατεστημένο επίτηδες επέλεξε την απόδοση ιθαγένειας ( κόλπο δηλαδή, τρικ) και όχι υπηκοότητας.Μα νομικά πλέον είναι σχεδόν το ίδιο και το αυτό, άσχετα αν εμείς γνωρίζουμε ότι αυτές οι έννοιες απέχουν πολύ μεταξύ τους.Οι διαφορές που αναφέρει το ιδιωτικό διεθνές δίκαιο, είναι άνευ ουσίας, και τις αναφέρει απλώς για λόγους τάξεως, τυπικά και μόνο.Η νομική επίσημα έχει μιλήσει και έχει αποφανθεί: Ιθαγένεια ορίζει τον νομικό δεσμό και οι διαφορές με την υπηκοότητα είναι τόσο μηδαμινές, ώστε γίνεται λόγος για ταυτοποίηση.Και εφόσον γίνεται λόγος για νομικό δεσμό και ούτε καν για καταγωγή ( αυτά είναι “επικίνδυνα”), τότε αυτή η ταυτοποίηση έπρεπε να ήταν αναμενόμενη.Όποτε μάλλον το εθνοκτόνο σχέδιο για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας, έγινε “νόμιμα”, σύμφωνα με το δίκαιο( όσο άδικο και να είναι), και δεν αποτελεί τρικ.Η υπηκοότητα γίνεται (η πραγματική) ιθαγένεια, και όχι η ιθαγένεια υπηκοότητα.
Για την επιστήμη λοιπόν της Νομικής, δε γίνεται λόγος για διαφορετική φυλή, για αλλοφύλους.Για αυτήν, Έλληνας γίνεται κάποιος με κάποια χαρτιά.Για εμάς Έλληνας γεννιέται κάποιος.Για εμάς Έλληνας είναι κάποιος ΦΥΣΕΙ και οχι ΝΟΜΩ!Είναι υπόθεση βιολογικής πραγματικότητας, και όχι υπόθεση γραφειοκρατίας.Κανένας νόμος και καμία διάταξη δεν θα μας πει ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι.Αυτό θα το κάνει η Φύση.
Είναι αλήθεια ότι όταν επικρατήσουμε θα έχουμε αρκετή δουλειά.Η αλήθεια πρέπει να αποκατασταθεί!ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ.
ΠΑΤΡΙΔΑ- ΤΙΜΗ

1 σχόλιο:

  1. Το Δικαιο της Ιθαγενειας πρεπει να αποτελει τμημα του εσωτερικου Δημοσιου Δικαιο και οχι του Διεθνους και μαλιστα του Ιδιωτικου. Δεν ειναι θεμα νομικης επιστημης για το πως ενα κρατος θα νομοθετησει σχετικα με την ιθαγενεια. Ειναι θεμα πολιτικης βουλησεως και ιδεολογικου προσανατολισμου. Το αντιφυλετικο νομοσχεδιο Καστανιδη δεν ειναι προιον «Νομικης Επιστημης» αλλα νεοταξικης αντεθνικης αντιληψεως. Το αν θα ισχυει το δικαιο του αιματος η του εδαφους ειναι αντικειμενο πολιτικης αποφασεως Στην Ελλαδα, που ειναι εθνικο κρατος, ασφαλως πρεπει να ισχυει το δικαιο του αιματος. Ρητως πρεπει ο νομος οριζει οτι αλλογενεις δεν δικαιουνται να κατεχουν την ελληνικη ιθαγενεια. Να επαναφερθει το αρθρο 19, που προεβλεπε οτι οστις αλλογενης ημεδαπος μεταβαινει στην αλλοδαπη για μονιμη εγκατασταση, χανουν την ελληνικη ιθαγενεια. Μονιμη δε εγκατασταση εθεωρειτο η πλεον του ενος ετους διαμονη στο εξωτερικο. Το συγκεκριμενο αρθρο καταργηθηκε μετα απο συνεχεις πιεσεις των Εβραιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών