Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2011

Η Σταυροφορία εναντίον του Χριστιανισμού στις ΗΠΑ συνεχίζεται...Απαγόρευσαν σε δωδεκάχρονη μαθήτρια να φοράει σταυρό


Άλλο ένα παράδειγμα για το πώς οι γραφειοκράτες της κυβέρνησης προσπαθούν να επιβάλουν την «πολιτικά ορθή» ατζέντα τους στα παιδιά του σχολείου.
Ένα σχολείο στην Ομάχα της Νεμπράσκα, λοιπόν, υποστηρίζει ότι ο χριστιανικός σταυρός και το ροσάριο έχουν υιοθετηθεί ως σύμβολα από συμμορίες και για αυτό αποφάσισαν να «προστατεύσουν» ένα δωδεκάχρονο κορίτσι.
Η πόλη της Ομάχα, έχει ένα μεγάλο και αυξανόμενο πληθυσμό Μεξικάνων και είναι πιθανό ότι....
από εκεί προέρχεται το "σύμβολο της συμμορίας", αν και η είδηση ​​δεν σχολιάζει αυτή τη πιθανότητα. Ακόμα κι αν οι Μεξικάνικες συμμορίες χρησιμοποιούν Καθολικά χριστιανικά σύμβολα, αυτό σημαίνει ότι οι Χριστιανοί θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα θρησκευτικά τους σύμβολα; Δεν είναι λοιπόν, το βασικό πρόβλημα οι μαζικές δημογραφικές αλλαγές και η μετατόπιση του ιστορικού τοπικού πληθυσμού παρά η απαγόρευση των χριστιανικών συμβόλων; Όλοι γνωρίζουμε την απάντηση στο ερώτημα αυτό - τις δυνάμεις που θέλουν περισσότερους Τριτοκοσμικούς μετανάστες και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την κατάργηση του σταυρού. Το KETV 7 έχει την ιστορία:

Omaha, Neb. – Αυτό που θα πρέπει να είναι ένα σύμβολο αγάπης έχει υιοθετηθεί και κακοποιηθεί από τις συμμορίες λέει η Καθολική Εκκλησία.
Μία μαθήτρια της έκτης είπε ότι της είπαν ότι δεν μπορεί να φορέσει ένα κολιέ που μοιάζει με ροζάριο, διότι παραβιάζει τον κώδικα ενδυμασίας στα δημόσια σχολεία του Fremont.
Η Elizabeth Carey, 12 ετών, είπε ότι το σχολείο της εξέδωσε πέρυσι την πολιτική που απαγορεύει τα κολιέ.
«Ο διευθυντής είπε ότι δεν θα μπορούσα να φοράω το κολιέ μου καθόλου γιατί το φοράνε και οι γκάνγκστερ», είπε.
Είπε ότι το κολιέ είναι μέρος της μιας εμφάνισης που ελπίζει ότι εκφράζει την πίστη της.
"Φοράω ένα κολιέ με ένα σταυρό, ένα T-shirt με σταυρό και ένα βραχιόλι με σταυρό», είπε. "Σκέφτομαι πως ο Ιησούς πέθανε στο σταυρό και το πώς έμεινε αναμάρτητος για μας."
Ο έφορος Steve Sexton είπε ότι η πολιτική αυτή είναι για την ασφάλεια των μαθητών.
«Είχαμε πληροφορίες από την αστυνομία ότι έχουν υπάρξει καταγεγραμμένες περιπτώσεις δραστηριότητας συμμοριών στην περιοχή και είχαμε πληροφορίες που αναφέρουν ότι το ροζάριο το χρησιμοποιούσαν σαν σύμβολο της ένταξης στη συμμορία," δήλωσε ο Σέξτον.
Είπε ότι τα ροζάρια έχουν χρησιμοποιηθεί ως αναγνωριστικά σύμβολα συμμοριών στο Όρεγκον, την Αριζόνα και το Τέξας.
Από την Καθολική Αρχιεπισκοπή της Omaha ο αιδ. Joseph Taphorn δήλωσε ότι αυτό είναι απογοητευτικό.
"Δεν νομίζω ότι οι Χριστιανοί θα πρέπει να χάσουν αυτό που είναι σύμβολο της αγάπης του Χριστού, επειδή μερικοί άνθρωποι θέλουν να καταχραστούν το σύμβολο», είπε.
Είπε ότι η διαφθορά κάτι τόσο αγαπημένου όσο το ροδάριο αηδιάζει την εκκλησία.
«Πρέπει να είμαστε σε θέση να καταλάβουμε αν η μαθήτρια προσπαθεί να προωθήσει μια συμμορία", δήλωσε ο Taphorn. "Αν δεν είναι, γιατί θα πρέπει να τιμωρηθεί για το δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας και της θρησκευτικής έκφρασης;"
Η Carey είπε ότι δεν ξέρει καν τι είναι μια συμμορία. Είπε ότι την αναστατώνει το ότι τιμωρήθηκε επειδή φορούσε ένα περιδέραιο.
«Με κάνει να θέλω να ουρλιάξω», είπε.
Οι γονείς της δήλωσαν επίσης ότι ήταν αναστατωμένοι που στην κόρη τους απαγορεύτηκε η έκφραση των θρησκευτικών της πεποιθήσεων.
Η Carey είπε ότι θα συνεχίσει να εκφράζει αυτό που πιστεύει με τον σταυρό και τα ρούχα της.
"Είμαι αποφασισμένη να μην υποχωρήσω για τον Ιησού και θα κάνω ό, τι μπορώ για να σταματήσει αυτό», είπε.
Τα δημόσια σχολεία του Fremont λένε ότι η περιοχή δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους μαθητές που φορούν κοσμήματα ή ρούχα για να εκφράσουν την πίστη τους, αλλά τα ροζάρια αποτελούν εξαίρεση.
Κόκκινος Ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών