Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

ΠΕΡΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ...

Μια από τις πλέον δοκιμασμένες μεθόδους πολιτικής στρεβλώσεως και εκμετάλλευσης είναι η πολιτικοποίηση εννοιών και γνωρισμάτων της καθημερινότητας. Είναι η μεταφορά των ανθρωπίνων αναζητήσεων και των κοινωνικών συμπεριφορών στο στίβο του πολιτικαντισμού με την πλήρη παραποίηση της ιστορικής έννοιας αρχών και αξιών σε μια προσπάθεια διάρρηξης του δεσμού κοινωνίας και έθνους. Και η συνηθέστερη παραποίηση είναι αυτή που επιφέρεται στις διεργασίες της προόδου και της συντήρησης ηθών και εθίμων προκειμένου να φανούν αυτές ως τάχα αντικρουόμενες στη ζωή της εθνικής κοινότητας.
Οι πολιτικάντηδες της αστικής δημοκρατίας ονομάζουν την....
υπεράσπιση του παραδοσιακού κράτους της φυλετικής συνείδησης και της εθνικής ταυτότητας αναχρονισμό, καταπίεση και συντήρηση, ενώ αναδεικνύουν την πολυφυλετική κοινωνία της παγκόσμιας διακυβέρνησης ως κοινωνία τάχα εκσυγχρονισμού, απελευθέρωσης και προόδου.

Δεν έχει σημασία αν οι λάτρεις της καταστροφής που συμβιώνουν ανάμεσά μας για το καλό «μας» είναι υπέρμαχοι σοσιαλιστές της πολιτικής παγκοσμιοποίησης ή φιλελεύθεροι της οικονομικής παγκοσμιοποίησης ή αριστεροί της κοινωνικής παγκοσμιοποίησης, αφού όλοι τους συνεργάζονται και εργάζονται φανερά πλέον για να μας φέρουν την «πρόοδο» της τάχιστης οπισθοχώρησης των αξιών.

Η δική τους «πρόοδος» δεν λύνει προβλήματα, δεν πάει την ανθρώπινη ιστορία παραπέρα, δεν δίνει τρόπους και εργαλεία διευκόλυνσης της ζωής. Δεν ενισχύει την πίστη και την αυτοπεποίθηση του πολίτη στο Θεό, στον Άνθρωπο και το Έθνος. Η «πρόοδος» η δική τους είναι το ξέσχισμα της Πίστης και της Ιστορίας, το άνοιγμα των συνόρων της κοινωνικής ανασφάλειας και της ανεργίας, η θεοποίηση του χρήματος, η ειρηνική υποδούλωση στην νεοταξική τυραννία.
Είναι «πρόοδος» λοιπόν για το νεοταξικό καθεστώς το εμπόριο λαϊκών ψυχών και εθνικών εδαφών με τον υπάκουο να ονομάζεται αυθαίρετα «προοδευτικός» και να επιβιώνει και τον ανυπάκουο να ονομάζεται συντηρητικός και να καταδιώκεται. Ο υπερασπιστής και υπέρμαχος του Ένθεου Εθνικού Λαϊκού Κράτους, ο υπέρμαχος της εθνικής ταυτότητος που αγωνίζεται με πίστη στις προγονικές εντολές για ένα ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερο έθνος βαφτίζεται υποτιμητικά συντηρητικός. Πρέπει να κάνει στην άκρη και όλοι μαζί οι πολίτες να μάθουν να αγωνίζονται για την «πρόοδο» του αντιρατσισμού και της «ελεύθερης» συνύπαρξης ενάντια στη «συντήρηση» του ρατσισμού και της κρατικής «απομόνωσης».
Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι ενάντια σε όλες τις ιδεολογικές παραστάσεις του νεοταξισμού για έναν επιπλέον λόγο. Διότι δεν είναι ούτε αποκλειστικά συντηρητική ούτε αποκλειστικά προοδευτική ιδεολογία. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολίτες που είναι αποκλειστικά και μόνον συντηρητικοί ή προοδευτικοί. Ενάντια στο συγκεκριμένο διχαστικό παραμύθι, εμείς πιστεύουμε στη φυσική έννοια και ροή των πραγμάτων στον αέναο κύκλο της ζωής του έθνους.
Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι συντηρητικός στα ζητήματα της Πίστης και της Φυλής και προοδευτικός στα ζητήματα της τεχνολογίας και της οικονομικής ανάπτυξης. Είναι συντηρητικός στην πρωτοπορία της Ιδέας και προοδευτικός στην εξελικτική παρουσία της Ύλης που υπηρετεί την Ιδέα, το Έθνος και τον Άνθρωπο.
Είμαστε συντηρητικοί στο σεβασμό της θυσίας των προγόνων μας και δεν ανοίγουμε τα σύνορα του κράτους και της ψυχής μας στη μιζέρια και τη συρρίκνωση. Είμαστε προοδευτικοί στην ενδυνάμωση της γεωπολιτικής παρουσίας της εθνικής μας κοινότητας. Είμαστε συντηρητικοί στην προάσπιση της κοινωνικής ασφάλειας και απορρίπτουμε την «πρόοδο» των οικονομικών δεσμών και του ηλεκτρονικού φακελώματος πάσης μορφής νεοταξικών καρτών. Είμαστε προοδευτικοί και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε για ένα κράτος δικαίου και αυτάρκειας που στηρίζεται αποκλειστικά στην εργασία των Ελλήνων και την αξιοποίηση των εθνικών πόρων.
Είμαστε συντηρητικοί γιατί πιστεύουμε ότι κάθε λαός έχει δικαίωμα και υποχρέωση να ζει και να μεγαλουργεί στον τόπο που γεννήθηκε. Είμαστε προοδευτικοί γιατί δεν πιστεύουμε στον ξεριζωμό των λαών που μεθοδεύει ο νεοταξισμός με τη σπορά εγκλήματος και αδικιών. Είμαστε συντηρητικοί γιατί μαθαίνουμε τα παιδιά μας να αγαπούν το Θεό και τη Φυλή τους σε ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης της Θείας Δημιουργίας και της Φυσικής Νομοτέλειας. Είμαστε προοδευτικοί γιατί θέλουμε οι Έλληνες γεννούν και να διακρίνονται, να αυξάνουν τη ράτσα τους και να δημιουργούν ζηλευτούς πολιτισμούς και επιστημονικά επιτεύγματα.
Είμαστε συντηρητικοί γιατί τιμούμε τον μόχθο του Στρατιώτη και του Εργάτη που θωρακίζουν και χτίζουν την κοινωνία. Είμαστε προοδευτικοί γιατί επενδύουμε στην Ελληνική Νεολαία και ανοίγουμε δρόμους συνεργασίας των πολιτών γκρεμίζοντας τις δοτές πάλεις των τάξεων. Είμαστε συντηρητικοί γιατί θέλουμε Ελεύθερη Ελλάδα. Και είμαστε προοδευτικοί γιατί θέλουμε Μεγάλη Ελλάδα. Είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές και οδηγούμε με ασφάλεια το Ελληνικό Έθνος και τον Ελληνικό Λαό σε δρόμους Ηγεμονίας και Ευημερίας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών