Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2011

Ψάχνεις δουλειά; Είσαι ΠΑΣΟΚ; Έλα Βόλο!!


Γράφει ο Ανώνυμος
Θέλεις δουλειά; Είσαι Πασοκ; Έλα Βόλο και ο Δήμαρχος (Π. Σκοτινιώτης) Πασοκ είναι… και η αντιδήμαρχος οικονομικών Νατάσα Οικονόμου Πασοκ είναι.. Θα μου πεις που θα σε βολέψουν… Μα ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ του Δημάρχου και μάλιστα χωρίς ΑΣΕΠ! Κι από μισθό;; Μα… 2000 ευρώ το μήνα! Να κοίτα είνα παράδειγμα…

Η κα Νατάσα Οικονόμου ήταν το 2006-10 αντινομάρχης στο Βόλο με τον Απ. Παπατόλια (Πασοκ που λεγαμε..). Η κοπέλα που βλέπεις καβάλα στο γραφείο να χαμογελανε παρέα ήταν γραμματέας της τότε. Η κα Οικονόμου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εκλέχθηκε με τον Π. Σκοτινιώτη (Πασοκ που λεγαμε..) έγινε αντιδήμαρχος οικονομικών πλέον (δηλαδή από τη Νομαρχία πήγε στο Δήμο Βόλου) και ένα ωραίο πρωί η πρώην γραμματέας της προσελήφθει χωρίς ΑΣΕΠ ειδική σύμβουλος(!) του Δημάρχου με 2000 ευρώ μισθό! Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα είναι λίγο… Πασοκ επίσης πριν τις εκλογές κουράστηκε…έβαλε 2-3 φωτογραφίες στο facebook υπερ της Ν. Οικονόμου… στο προφίλ της γι’ αυτό μάλλον αυτά που ορίζει ο νόμος για την πρόσληψη στην  συγκεκριμένη θέση τα παράβλεψε (;) ο Δήμαρχος… Γι’ αυτό σου λέω τι οικονομική κρίση… είσαι ΠΑΣΟΚ; έλα Βόλο! Κυρία Ζέτα Μακρή της αντιπολίτευσης έχετε το λόγο… όσο για εσας τους υπόλοιπους… αν δεν είστε πασοκ μπορείτε να συνεχίσετε να ετοιμάζετε βαλίτσες για τα ξένα.. Τα προσόντα σας μας είναι… ψιλο..αδιάφορα… άσε που έχουμε και αυτή την οικονομική κρίση και προσλήψεις ΔΕΝ..
Υ.Γ. Δήμαρχε αν μπορείς το βιογραφικο της κοπέλας στην δημοσιότητα σε παρακαλώ καθώς και να μας ενημερώσεις πότε έγινε δημοσιοποίηση για την πρόσληψη ατόμου για την θέση αυτή. Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών