Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 15, 2011

Οι "νταβατζήδες" πριναπό λίγο έδωσαν το έναυσμα... Επιχειρούν "αποστασία" και παραμονή του Παπαδήμα για τουλάχιστον 2 χρόνια..


Ζούμε πράγματι ιστορικές στιγμές. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ήταν ο πρώτος που έριξε στο τραπέζι αυτό που έχουμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή: Ότι αυτοί που επέβαλλαν τον Παπαδήμο, σκοπεύουν να τον κρατήσουν με κάθε τρόπο στην εξουσία ερήμην της λαϊκής ετυμηγορίας αλλά και της συμφωνίας για την έλευση του που δεν ήταν άλλη από τις εκλογές!
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/athlitika_skai.jpg?w=320&h=235“Υπάρχουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που θα διαφοροποιηθούν από την επίσημη γραμμή, όταν ο Σαμαράς άρει την εμπιστοσύνη του από το πρόσωπο του Παπαδήμου, ώστε να πάμε σε εκλογές”!
Αυτά ήταν τα λόγια επί λέξει, τα οποία μάλιστα ακούστηκαν σε συνέχεια της “συμπάθειας” στο πρόσωπο του κυρίου Χατζηγάκη.
Έτσι λοιπόν, δια μέσου του σταθμού, στελέχη του οποίου σχετίζονται με...
τον κύριο Παπαδήμο μέσω της τριμερούς, έχουμε μία διαστρέβλωση της πραγματικότητας αλλά και ευθεία απειλή προς τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας!
Ενώ λοιπόν ο όρος του Σαμαρά για την διενέργεια εκλογών το συντομότερο, προκειμένου να στηρίξει τη νέα κυβέρνηση είναι ξεκάθαρος, ο ΣΚΑΪ μιλά για “άρση εμπιστοσύνης του Σαμαρά στον Παπαδήμο!!” Δηλαδή, ο “κακός” Σαμαράς που δεν θέλει την σωτηρία της χώρας θα επιχειρήσει να ρίξει τον Παπαδήμο, αλλά κάποιοι “υπεύθυνοι” βουλευτές του θα αποστατήσουν δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για την παραμονή της!
Η συμμαχία των προθύμων, όπως σας το είχαμε αποκαλύψει. Τα σταγονίδια της διαπλοκής από τη Νέα Δημοκρατία, τα εξαπτέρυγα του μνημονίου, το κόμμα του μνημονίου και η γιαλαντζί αριστερά θα κρατήσουν τον κύριο Παπαδήμο στην θέση του. Ενάντια σε κάθε λαϊκή θέληση.
Από κοντά και οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που ψάλλουν το Ωσαννά στον μεσσία της παρθενογέννεσης, αφού ουδείς αναφέρεται στην δράση του το “βρώμικο” 1999.
Τα γράψαμε πριν από λίγο: Το πολιτικό σύστημα τελειώνει. Θα επιτρέψεις Αντώνη να το διαδεχτούν τα ανδρείκελα των πολυεθνικών;
Η διαγραφή Χατζηγάκη έδειξε πως ο Αντώνης έχει καταλάβει το παιχνίδι. Θα το πάει μέχρι τέλους;
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών