Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2011

Αυτό έλειπε... Να είναι Ορθόδοξος Χριστιανός ο Παπαδήμας; Θεός Φυλάξοι..

Ρε παιδιά αυτός τα έχει.... ΟΛΑ...
Πού τον βρήκανε αυτόν τον άνθρωπο οι αλητήριοι...;

  • "τσιράκι" του Rockefeller είναι μέσω της Τριημερούς Επιτροπής..
  • Μέλος της Λέσχης Bilderberg
  • Πρώην στέλεχος της FED και καθηγητής του Columbia
  • "Στρατηγός" της ένταξης της Ελλάδας στην ΟΝΕ και της καταστροφής των Ελλήνων μέσω του Χρηματιστηρίου...
  • Ενώ πρόσφατα διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας με τα περίφημα Ομόλογα t-3, t-10 που μας έφεραν στην.... αγκαλιά του ΔΝΤ...

Ε, τώρα μαθαίνουμε από το Hellas-Orthodoxy ότι δεν είναι ούτε καν Ορθόδοξος - Χριστιανός...
Όχι ότι είχαμε καμμιά αμφιβολία, αλλά το θέμα προς σκέψη σε όλους σας....

Πώς γίνεται ένας Λαός 97% Ορθοδόξων να εκλέγει Άθεους- Εβραίους - Μασώνους και Αντιχριστιανούς...;

Δύσκολο ερώτημα ε;
Για γύρνα το κεφάλι σου και δες τι....
έχεις ανοιχτό απέναντι από το κρεβάτι σου, το γραφείο και τον καναπέ σου...
Είσαι κοντά στην απάντηση λοιπόν...
Δεν την βρήκες όμως...

 συνέχεια μια άλλη φορά!

9 σχόλια:

  1. ΧΩΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ... ΕΛΛΑΣ... 2 ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι ειναι 97% οι ΧΟ?
    μας ρωτησε κανεις οταν μας βαφτιζε με το ζορι μωρο παιδι?
    ας γινει ενας νομος όπως στην Γερμανια, ότι όποιοι ειναι ΧΟ θα πληρωνουν και τον αντιστοιχο φορο για την εκκλησια , οι λοιποί απαλάσσονται (τωρα πληρωνουμε ειτε θελουμε ειτε οχι) να σου πω εγω αν ειναι 97% οι ΧΟ. Και οι παπαδες αθεοι θα δηλωσουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο μας εφαγε οτι ολα τα λογαριαζουμε με το χρημα. Κανενας σεβασμος στη θρησκεια μας γι αυτο καταντησαμε ετσι..κατα τον λαο και οι αρχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ 11/11/2011 3:32 θα σου απαντήσω στη δεύτερη ερώτηση σου.Παραβιάζεται άραγε η ελευθερία του βρέφους όταν κάνουμε τα εμβόλια ή του δίνουμε φαγητό ή το ντύνουμε ή το εγγράφουμε στο σχολείο για να μάθει γράμματα? Ασφαλώς και όχι. Ο νηπιοβαπτισμός είναι παράδοση της εκκλησίας μας. Στην Καινή Διαθήκη και μάλιστα στις Πράξεις των Αποστόλων υπάρχουν σαφείς αναφορές στο βάπτισμα των νηπίων. Ελπίζω να άλλαξες γνώμη γι' αυτό το θέμα ύστερα από τα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρωτιέμαι αν ξέρετε τι σημαίνει η λέξη ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ αλλά τέτοια κολλημένα όντα που είστε! Είδαμε και οι χριστιανοπατέρες πως βοηθάνε, με λέξους κυκλοφορουν....Πρωκτοδοξία και σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ 12/11/2011 1:42 γνωρίζεις τι είναι το αυτεξούσιο? Θα σε συμβούλευα να ψάξεις για να μάθεις είναι η απάντηση για την ανεξιθρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ. http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και φυσικα ειναι ορθοδοξος χριστιανος ο Παπαδημας,ο χριστιανισμος δεν εχει καμια διαφορα απο τον ιουδαισμο,εχεται τους ιδιους πατερες και λατρευετε τους ιδιους θεους,τον ιαχβε λατρευουν αυτοι τον ιαχβε λατρευετε και εσεις,σας πλασαραν το παραμυθακι του μαραγκου και νομιζετε οτι εσεις πιστευετε αλου,κουνια που σας κουναγε,το κακο ειναι οτι δεν βλεπετε οτι εχετε την ιδια θρυσκεφτικη ιστορια με τους εβραιους,ο Αβρααμ ειναι ο δικος τους ο Αβρααμ ειναι και ο δικος σας,σε εβραιους πιστευετε και μαλον δεν το εχετε παρει χαμπαρι.για αυτο λοιπον μην μηλατε ετσι για τους εβραιους εσεις,δεν δικαιολογιστε να το λετε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άκου Ανώνυμε "ελληνολάτρη" 5/1/2012
    Επειδή δεν ξέρεις τίποτα από την Αρχαία Φιλοσοφία διάβασε κανένα βιβλίο του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα, του Ισίοδου και λοιπών να καταλάβεις αν πίστευαν στη μοναδικότητα του Θεού..
    Επίσης...επειδή μόνο να μιλάς ξέρεις και να αναπαράγεις π@π@ριές των οπαδών της Αρχαίας Θρησκείας, διάβασε Στοιβαίο τι λέει ο ΕΡΜΗΣ ο Τρισμέγιστος για τον Θεό..Και όχι απλά για τον Θεό..την τριαδικότητα του Θεού..
    Διάβασε τη Γέννεσις του Ερμή, ρίξε μια ματιά στα χαμένα βιβλία του Ενώχ και συνέκρινά τα με τον Ερμή, τον Ηρόδοτο και τον Πλάτωνα..
    Και επίσης εσύ που λες "αίρεση" του Εβραϊσμού την Ορθοδοξία..να σε ρωτήσουμε..Πιστεύεις στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών..;
    Πιστεύεις..
    Ε, έχουμε να σου πούμε κάτι πολύ σοβαρό..Είσαι και εσύ "σύμμαχος" με τον Εβραίο γιατί 'κυνηγάς' τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία..
    Άρα ποιός είναι τώρα ο...πλανεμένος;

    Λοιπόν, φρόντισε εκεί στις περιπλανήσεις στο Internet να διαβάζεις και κανένα Pdf βιβλίο και μην αναπαράγεις εικασίες "μασώνων" και αρχαιοελληνολατρών που αποδεδειγμένα πια (βλέπε ομολογία Φουράκη) τους χρηματοδοτούσαν εβραίοι και μασώνοι για να πλήξουν την Ορθοδοξία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών