Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2011

Μας τα πρήξανε με τις ΜΚΟ... Διαλύστε τες να τελειώνουμε

Ο Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» ξεκίνησε τη δράση του το 2001, με εθελοντές εργαζόμενους στη... δημόσια υγεία!!! . Ανήκει στις (γνωστές από τα σκάνδαλα Μ.Κ.Ο.) μη κυβερνητικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, κι σκοπός ήταν η είναι, στήριξη του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» εξ ού και το πραγματικό όνομα της "επιχείρησης".
 Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζονται στην τηλεόραση, και μας βομβαρδίζουν ανηλεώς με αναρίθμητες διαφημίσεις, υποστηρίζοντας ότι στα...
10 χρόνια λειτουργίας "κατόρθωσαν" να πραγματοποιούν κατά μέσο όρο λιγότερες από ... 6 δωρεάν νοσηλείες την ημέρα. (10 χρόνια επί 365 μέρες=3950/20 χρόνια = 6).
Επειδή όμως τα Κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, αναρωτιόμαστε μήπως τα χρήματα των συνδρομητών που διατίθενται στα τηλεοπτικά σποτ , θα 'επιαναν καλύτερα τόπο, εάν πήγαιναν για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων.
Ούτως η άλλως, είναι τόσος ανελέητος ο ανταγωνισμός (μέσω της T.V) των ΜΚΟ για το υστέρημα του κοσμάκη, που περαιτέρω marketing του μαγαζιού δεν πρόκειται να φέρει καμιά αλλαγή στη δυστυχία.
Μόνο ανάδειξη αυτών που την εκμεταλλεύονται... 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών