Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2011

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή... Το ΙΡΑΝ διώχνει όλους τους "ανεπιθύμητους" πρέσβεις...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ίδια ώρα που απειλή την Τουρκία σε περίπτωση που η τελευταία δώσει άδεια στις ΗΠΑ να τοποθετήσουν την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ...

Την απέλαση του Βρετανού πρέσβη εντός δύο εβδομάδων ζήτησε το ιρανικό κοινοβούλιο από την κυβέρνηση Αχμαντινεζάντ, υπερψηφίζοντας νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει την υποβάθμιση των διπλωματικών και οικονομικών σχέσεων με τη Βρετανία, σε αντίποινα των κυρώσεων του Λονδίνου κατά της Τεχεράνης.
Αν το νομοθέτημα υιοθετηθεί και από το Συμβούλιο των Φρουρών, σώμα αντίστοιχο με αυτό της Γερουσίας σε άλλα κράτη, η ιρανική κυβέρνηση θα είναι νομικά δεσμευμένη να το εφαρμόσει.
Οι Ιρανοί βουλευτές διεμήνυσαν ότι....
«θα τιμωρηθούν και άλλες χώρες που συμπεριφέρονται με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της Βρετανίας. «Αυτή είναι μόνο η αρχή«, σημείωσε ο πρόεδρος της βουλής Αλί Λαριτζανί.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars, για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη διαδήλωση μπροστά στην πρεσβεία της Βρετανίας.
Την Πέμπτη εν τω μεταξύ τα κράτη-μέλη της ΕΕ αναμένεται να ανακοινώσουν νέες κυρώσεις σε βάρος του Ιράν στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών. Η Γαλλία έχει καλέσει να παγώσουν οι πόροι της κεντρικής τράπεζας του Ιράν στο ευρωπαϊκό έδαφος και να επιβληθεί εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών