Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2011

Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ».... Άντε και



Μαζί με Λαζόπουλο, Γλέζο, Λαλιώτη, Κανέλλη κ.λπ. “προοδευτικούς – “Το αιώνιο κόμπλεξ της αστικής δεξιάς»… 
  
Η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» της 6ης Νοεμβρίου, κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Κάτω τα χέρια από την Ελευθεροτυπία», φωτογραφίες «πολιτικών και ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης» που συμπαραστέκονται στην αγαπημένη των αριστερών τρομοκρατών κι ένα άρθρο με τίτλο «το χρέος των τραπεζών», όπου επισημαίνεται ότι οι τράπεζες έχουν… χρέος να την δανειοδοτήσουν!
Πρώτη-πρώτη φωτογραφία μεταξύ των «συμπαραστατών» ήταν του αρχηγού της «νέας» ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Ποιοι ήταν οι υπόλοιποι;
Όλο το κομμουνισταριό και το…
κουλτουριαρο-προοδευτικαριό! Να ένα μικρό δείγμα: Μανώλης Γλέζος, Λάκης Λαζόπουλος, Λιάνα Κανέλλη, Βασίλης Βασιλικός, Αλέξης Τσίπρας, Φώτης Κουβέλης, Κώστας Λαλιώτης κ.α.
Μια ερώτηση προς τον αρχηγό της «νέας» ΝΔ: αν έκλεινε καμιά δεξιά εφημερίδα, που έκλεισαν πολλές, θα έτρεχε όλος αυτός ο συρφετός να εκφράσει την… συμπαράστασή του; Αυτή είναι η «νέα» ΝΔ. Αιωνίως κομπλεξική απέναντι στους μαρξιστές!
(ΥΓ) 1: Το γράψαμε και το επαναλαμβάνουμε: χαιρόμαστε πολύ που κλείνει η Ελευθεροτυπία. Επίσης, ευχόμαστε να κλείσει η αγαπημένη των τρομοκρατών στις 17 Νοέμβρη. Για λόγους… ευνόητους!
(ΥΓ) 2: Την ημέρα που θα κλείσει η Ελευθεροτυπία, θα αγαλλιάσουν εκεί ψηλά που βρίσκονται οι ψυχές του Μάλλιου, του Μπάμπαλη και των υπολοίπων θυμάτων της τρομοκρατίας! Ντροπή σου Αντώνη Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών