Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2011

Η πράσινη απάτη: Εγκαταλείπονται οι ανεμογεννήτριες την ίδια στιγμή που ο ΓΑΠ έδωσε πακτωλούς χρημάτων στις “οικογενειακές” πράσινες Business οδηγώντας την πραγματική οικονομία στην αυτοκτονία.


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/daily2bmail2bgreatest2bscam.png?w=272&h=274
Επιδότησαν ανηλεώς “πράσινες” επενδύσεις, στραγγίζοντας την πραγματική οικονομία από ρευστό, την ίδια στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού μετείχε στον στρατηγικό σχεδιασμό fund που ασχολείτο με την …πράσινη ανάπτυξη!
Εκατοντάδες ΤΙΜΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΑΝ διότι κάποιοι κερδοσκόπησαν εις βάρος των Ελλήνων και της Ελληνικής Γης.
ΑΧΡΗΣΤΕΣ οι ανεμογεννήτριες,λέει ο …πρίγκηπας-ιδρυτής τού WWF!…
Former Chancellor Lord Lawson yesterday led the backing for Prince Philip after he branded wind farms ‘absolutely useless’.
14.000 ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ανεμογεννήτριες ως τώρα μόνο στις ΗΠΑ… Αμ, τα φωτοβολταϊκά, αντί για ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ, τώρα που ακριβαίνουν τα καύσιμα και τα μέταλλα και η συντήρηση και κλέβουν ως και το χαλκό;;; Έχετε ανεβεί για καθάρισμα πάνελ σε χιονόπτωση;;; Ή από τη σκόνη στις ερήμους, που κάνουν το παν να ΜΗΝ τις αναδασώσουμε δωρεάν με σβώλους;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γέμισαν ανεμογεννήτριες τα καμμένα της Πάρνηθας! Ποιό fund “πράσινης ανάπτυξης” τις φύτεψε;

1 σχόλιο:

  1. These are in fact wonderful ideas in about blogging. You have
    touched some good points here. Any way keep up wrinting.



    my website buy bowtrol

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών