Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΑ ΤΑ MAILS ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΑ ΧΑΛΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ – ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ!

Πόσο, μα πόσο ηλίθιους θεωρούν τους Bloggers οι βουβουζέλες του ΔΝΤ;
Πόσο αδίστακτοι είναι; Ετοιμάζονται να ρίξουν την χώρα εκτός Ευρωζώνης (αυτός είναι ο σκοπός του δημοψηφίσματος) και να τα ρίξουν στον …λαό! Εξ ου και ο μηχανισμός προπαγάνδας που αποκαλύπτουμε.
Την ίδια στιγμή που ο ΓΑΠ έλεγε τα....
ασυνάρτητα επιχειρήματα του περί συμφερόντων που τον πολεμούν, λέγοντας συγκεκριμένα ότι “όλες αυτές τις εξελίξεις οφείλονται σε τραπεζικά συμφέροντα τα οποία μάχονται την κυβέρνηση λόγω της απόφασης για κούρεμα 50% των ελληνικών ομολόγων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το σύστημα θα αντιδράσει λυσσαλέα.”
Το μόνο βέβαια που αντιδρά λυσσαλέα είναι το παρακράτος της προπαγάνδας ΓΑΠ – τοκογλύφων που την ίδια στιγμή εξαπέλυσαν σε χιλιάδες διευθύνσεις τα ακόλουθα μηνύματα:
Email 1. Η ατάκα του ΓΑΠ, σταλμένη από “αναγνώστρια” ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΙΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! Βρε τι σύμπτωσις, υπάρχει και δεύτερος άνθρωπος στον πλανήτη που “σκέφτεται” όπως ο ΓΑΠ; Δείτε:
Magda Iliadou iliadou.magda@yahoo.gr προς antrep2010, info, Εμένα, katagelies, kostasxan
προβολή λεπτομερειών 10:48 μ.μ. (Πριν από 30 λεπτά)

                   Θέμα: Το quiz των έξυπνων! Ποιος εξυπηρετεί, λοιπόν το εθνικό συμφέρον ακόμη και όταν δεν συμπίπτει με το συμφέρον των μεγαλομετόχων των τραπεζών; Και ποιος είναι έτοιμος να παρακάμψει το νόμο για να βρεθεί μια λύση που θα αποτρέπει τις κρατικοποιήσεις τραπεζών, προς όφελος των μεγαλομετόχων και των μάνατζερ; Ίσως αυτή η διαφορά στάσης να εξηγεί και γιατί τα ισχυρότερα οικονομικά συμφέροντα της χώρας, τα τραπεζικά συμφέροντα δίνουν λυσσαλέα μάχη στο προσκήνιο και, κυρίως, στο παρασκήνιο για την πάση θυσία ανατροπή του Γ.Α.Π.
——————
Δεύτερο mail, Η αγιοποίηση του Δημοψηφίσματος, με δείγμα το …κόμμα του Καρατζαφέρη! Τα δύο βίντεο που ακολουθούν, φτιάχτηκαν και ανέβηκαν στον ίδιο λογαριασμό, αλλά στάλθηκαν από “διαφορετικούς, αυθόρμητους αναγνώστες”! και όμως, είχαν μονοψήφιες προβολές και τα δύο όταν εστάλησαν!! Όπως και ο λογαριασμός που φιλοξενούντο, ιδρύθηκε λίγες στιγμές πριν σταλούν και δεν περιείχε κανένα άλλο βίντεο! Μα πόσο κρετίνοι είναι αυτοί που μας κλέβουν ρε παιδιά…
Maria Papanastasiou papanastmaria@yahoo.gr
προβολή λεπτομερειών 10:42 μ.μ. (Πριν από 49 λεπτά)

Δείτε ποια στελέχη του ΛΑΟΣ συμφωνούσαν απο πριν για το δημοψήφισμα του Γιώργο Παπανδρέου!
http://www.youtube.com/watch?v=cJvOamVqe9I
———————-
Τρίτο Mail, Αγιοποιούμε το δημοψήφισμα “ξεσκεπάζοντας τον Τσίπρα”!! (το βίντεο που λέγαμε πριν, από τον λογαριασμό του …Petroglou, Που απλά δεν υπάρχει!!)
Andreas Petroglou andreaspetroglou@yahoo.com
προβολή λεπτομερειών 9:30 μ.μ. (Πριν από 2 ώρες)

Δείτε ποιος από το ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τον κ. Παπανδρέου.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9AklnPpYEwQ
———————-
Mail 4. Εάν δεν καταλάβατε γιατί ο Μητσοτάκης έκραξε το δημοψήφισμα, εδώ έχετε την επιτομή της προπαγάνδας! Η θετική παρεμβατικότητα στα λεγόμενα του Μητσοτάκη είναι μηδενική. Άρα, ο Μητσοτάκης είναι πολύ πιο χρήσιμος όταν βρίζει το ΠΑΣΟΚ, αφού ξυπνά μνήμες αποστασίας και αντιμητσοτακικού Παπανδρεϊσμού, συσπειρώνοντας τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ! Διαβάστε:
Giannis Lazaridis lazaridis.gian@yahoo.gr προς antrep2010, info, Εμένα, katagelies
προβολή λεπτομερειών 9:59 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα)

            ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ???
Η αποστασία είναι πηγή πολιτικής ανωμαλίας . Είναι φορέας πολιτικής αστάθειας και απαξιώνει τη δημοκρατία. Η εγκατάλειψη των πολιτικών μας επιλογών δε δείχνει τίποτε άλλο παρά μέγιστη ανευθυνότητα στις πιο κρίσιμες στιγμές της χώρας, Και αυτό είναι το επιεικές σενάριο. Γιατί επίσης δείχνει κραυγαλέο πολιτικό αμοραλισμό.
Τι μας δείχνει η πρόσφατη ιστορία μας; Που μας οδήγησε η αποστασία του 1967. Χτες ζήσαμε ένα εφιαλτικό “déjà vu” στους φακέλους του Σκάι. O Κωσταντίνος Μητσοτάκης, ο πρεσβύτερος καλεί τους βουλευτές της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να ρίξουν τον Γεώργιο Παπανδρέου το νεότερο.
Μια νέα αποστασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Να στηρίξουμε τον Πρωθυπουργό της χώρας ενάντια στα άθλια συμφέροντα που χρόνια λυμαίνονται τη χώρα και εκτρέφουν  τώρα τους αποστάτες. Το δημοψήφισμα δεν εξυπηρετεί καμία σκοπιμότητα. Είναι η πιο καθαρή δημοκρατική διαδικασία. Αντίθετα, γνωστές σκοπιμότητες και μεγάλα συμφέροντα που έχουν επενδύσει στη χρεοκοπία της χώρας  εξυπηρετούν οι κινήσεις  των επίδοξων αποστατών.
—————–
Mail 5. Πρέπει απεγνωσμένα να δημιουργήσουμε την εντύπωση ότι οι ξένοι αποθεώνουν τον ΓΑΠ, γιατί το κράξιμο διεθνώς πέφτει σύννεφο. Τι κάνουμε; Βρίσκουμε το μοναδικό θετικό δημοσίευμα στον πλανήτη και το …σπαμάρουμε! Δείτε:
Maria Pantazh pantazh.maria@yahoo.gr
προβολή λεπτομερειών 8:06 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)

«Μπράβο κύριε Παπανδρέου!», γράφει το Spiegel για το δημοψήφισμα
Απολύτως ορθή κρίνει το Γερμανικό περιοδικό την πρόταση για δημοψήφισμα
——————-
Mail 6. Απίστευτη κωμωδία, επιστρατεύεται “αναγνώστρια” που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της!! Και μας μιλάει για την αποθέωση της δημοκρατία μέσω δημοψηφίσματος!! Μόνο που εδώ το ρομποτάκι έκανε λάθος, γιατί στο επόμενο mail Που θα δείτε (νο 7), η “αναγνώστρια” ξεχνά την υπογραφή και το …φύλο της! Ούτε τα ρομποτάκια εντέλει είναι αλάνθαστα! Ξεκαρδιστείτε:
Maria Anastash anastashma@yahoo.gr
προβολή λεπτομερειών 6:34 μ.μ. (Πριν από 5 ώρες)

       ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΝΜΟΚΡΑΤΙΑ????
Ενδεχομένως ανάμεσα στις ωραίες και μεγάλες λέξεις (πατριωτικού – εθνικού χαρακτήρα) που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, έχουμε χάσει το πραγματικό νόημα των λέξεων! Μάλλον όντως δεν ξέρουμε τι είναι η δημοκρατία ή απλώς την φοβόμαστε!
            Αλλιώς δε μπορεί να ερμηνευθεί το πώς τη στιγμή που όλοι ζητούμε άμεση δημοκρατία και σεβασμό στο Σύνταγμα, ξαφνικά η ευκαιρία για δημοκρατία που παρέχει το άρθρο 44 του Συντάγματος, με τη δυνατότητα δημοψηφίσματος ακούγεται ως εκβιασμός! Αντιθέτως, πρόκειται για άμεση δημοκρατία και ….
ώρα για υπευθυνότητα. Εκβιαζόμενοι από τους δημοκρατικούς θεσμούς αισθάνονται μόνο αυτοί που τους φοβούνται και φυσικά αυτοί οι οποίοι σε ιστορικές για τη χώρα  στιγμές αναζητούν προσωπικά οφέλη. Οι πολίτες δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε την δημοκρατία.
            Δημοκρατία δεν είναι οι οχλαγωγίες και οι βιαιοπραγίες ούτε σίγουρα ο ξύλινος αδιέξοδος λόγος. Η δημοκρατία απαιτεί υπευθυνότητα, σοβαρότητα και στις κρίσιμες στιγμές, όπως αυτές που ζούμε, ψυχραιμία. Να θυμόμαστε ότι η προηγούμενη οικονομική κρίση, του 1929, έφερε σε όλη την Ευρώπη το φασισμό και   στη χώρα μας συγκεκριμένα τη δικτατορία του Μεταξά. Αναρωτιέμαι λοιπόν παρακολουθώντας κάποιο κόσμο να φωνάζει προδότη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητά να φύγουν οι πολιτικοί,  ποιος ακριβώς θέλει να έρθει στη θέση τους???  Γιατί ακυβέρνητοι σίγουρα δε θα μείνουμε!
Τον ολοκληρωτισμό, την ισοπέδωση και την οχλαγωγία να φοβόμαστε όχι την δημοκρατία! 

Αναγνώστρια Α.Μ
——————–
Και το ξεκαρδιστικό mail 7 από την αναγνώστρια που αποδεικνύεται …τραβεστί! Γιούργια!
Maria Anastash anastashma@yahoo.gr
προβολή λεπτομερειών 6:47 μ.μ. (Πριν από 4 ώρες)

                                         ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΖΑΡΙΑ??? και άλλο ένα.
Λέτε να μαθαίνει?
Είμαι απο αυτούς που δεν χρωστάνε καλή κουβέντα για τον ΓΑΠ. Ομως οφείλω να αναγνώρίσω  αυτό με το δημοψήφισμα μπορεί  να μας φέρει σαν Ελλάδα σε πολύ καλύτερη θέση αρκεί να το χειριστουνε  σωστά εκεί στο Μαξίμου……
και όχι να βάλουν την ουρά  στα σκέλια μόλις αρχίσουν τα τηλέφωνα απο Βερολίνο πλευρά και τραπεζιτών…..Εάν γινόταν αύριο το δημοψήφισμα για την νέα δανειακή σύμβαση το ΟΧΙ θα έπαιρνε  90% και έτσι όπως είμαστε σαν λαός δεν θα μας ένοιαζε να μείνουμε στο ευρώ ή όχι  (άσε που από εκεί δεν μπορεί να μας διώξει κανένας βάση συνθηκων).
Μέχρι τον Φεβρουάριο  όμως  αλλάζουν τα πάντα , ειδικά τώρα που δεν υπάρχει τίποτα ακόμα γραπτό. Ελπίζω ότι θα πάρουν πίσω τα περί εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας και φυσικά κάποια μέτρα της υπέρμετρα σκληρής λιτότητας  που βιώνει ο λαός. Φυσικά μπορεί να τα τινάξει και όλα στον αέρα  με πρώτες -πρώτες τις τράπεζες που θα βλέπουν  τις καταθέσεις να πηγαίνουν στα σεντούκια, γιατί όσοι ήταν να τις πάνε στο εξωτερικό  ήδη τις έδιωξαν. Λετε ο Γιώργος να βγάλει όλους “χαζούς” και να διάλεξει την καλύτερη στιγμή να ρίξει την καλύτερη ζαριά? για να δουμε ….
Αναγνώστης (!!!!!)
—————–
Αυτά ήταν κάποια, απολύτως ενδεικτικά για το πόσο ηλίθιους μας θεωρούν και πόσο αδίστακτοι είναι. Α, και τεμπέληδες, αφού όλοι οι λογαριασμοί είναι Yahoo.
Ξεφτίλα βρε μαύρε, βρε καψερέ προπαγανδιστή! Ακόμα και ο Κου Κλουξ Κλέων είναι πιο αποτελεσματικός!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών